Recente berichten
Courgettesoep met kruidenquenelles
(6 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 15 minuten Dit is een fijne, zachte soep, heel delicaat van smaak. Mooi lichtgroen en supersnel te maken. Hij is van zichzelf al lekker, maar voor een echte 'haute cuisine-uitstraling' als je gasten krijgt kun je kruidenquenelles ... lees verder...
Carpaccio van courgette
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 5 minuten Wachttijd (marineren): 30 minuten Een doodeenvoudig, maar toch sophisticated voorgerecht. En je hebt er alleen maar een courgette voor nodig. Neem liefst kleine (dunne) courgettes, die zijn minder waterig dan grote dikke. Helemaal zacht van smaak ... lees verder...
Pesto della casa
(2 kleine jampotjes vol) Bereiden: 10 minuten Als je eenmaal zelfgemaakte pesto hebt geproefd, is er geen weg meer terug. Geen enkele kant-en-klare versie kan eraan tippen. En het is nota bene zo doodeenvoudig en snel om te maken, tenminste wanneer je een keukenmachine hebt. En anders ken je ... lees verder...
Mayonaise
(1 schaaltje) Bereiden: 6 minuten Zelf mayonaise maken moet je gewoon een keer proberen. Met een mixer is het zo gepiept, en het is echt veel lekkerder dan welk potje ook. Neutrale (zonnebloem)olie werkt het beste, maar je kunt ook een gedeelte vervangen door olijfolie voor een wat ... lees verder...
Italiaanse trifle
(6-8 personen) Bereiden: 20 minuten Wachttijd (opstijven/intrekken): minimaal 4 uur Een trifle is een Engelse stapeltoetje met cake, vruchten en vla. Tiramisu is een Italiaans stapeltoetje met lange vingers, mascarpone en chocola. Deze trifle heeft een Italiaans tintje door de mascarpone, en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 550
- Pagina 551
- Pagina 552
- Pagina 553
- Pagina 554
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »