Recente berichten
Spek en bonen
Ik heb net mijn moestuin in Frankrijk winterklaar gemaakt en vooral: het oppervlakte weer flink uitgebreid voor volgend voorjaar, want het is verslavend leuk, dat eten uit eigen tuin. Dat gezegd hebbende, is moestuinieren wel een spoedcursus trial & error. Het komt neer op lukraak uitproberen en ... lees verder...
Klein appeltaartje
Tja, bij tegenslag, ellende en ander ongemak zit er niets anders op dan er toch maar het beste van te maken. En vooral af en toe appeltaart te bakken, dat helpt enorm. Dit keer een makkelijk klein taartje, eigenlijk meer een soort cake. Met appel en amandelen. Alles moet je vieren, is mijn ... lees verder...
Bloemkool met gehaktballetjes
Wegens familieomstandigheden was ik even niet zo online. Maar het leven gaat door, en eten moet je toch. Daarom een heerlijk simpel maaltje met bloemkool, broccoli en gehaktballetjes. Ter ere van mijn piepers jassende vader. Mijn vader kon nog geen ei bakken. Ik schreef al eerder over het ... lees verder...
Aardappelgratin
In het boek Van aardappel tot zeewier (lees hier meer) krijgt de aardappel meteen het eerste hoofdstuk toebedeeld, met volop interessante uitleg en weetjes. Neem nou het koken van aardappels: ze hoeven niet helemaal onder water te staan, want ze bevatten namelijk van zichzelf al voldoende water om ... lees verder...
Van Aardappel tot Zeewier
Het is kookboekenweek, dus weer tijd voor een bijzonder kookboek. Dit keer meer een lesboek dan een receptenboek. Want in Van aardappel tot zeewier gaat het vooral over het hoe en waarom van het kookproces. Eke Mariën kennen we natuurlijk al van eerdere boeken als ‘Cook & Chemist’, met veel ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 4
- Pagina 5
- Pagina 6
- Pagina 7
- Pagina 8
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »