Recente berichten

Vis in rodewijnsaus
Gerechten met 'en meurette' erachter zijn gebaseerd op de Bourgondische klassieker van gepocheerd ei in rodewijnsaus (oeuf en meurette). Maar het kan toevallig ook heel goed met vis. Een fraai staaltje brown food om heel gelukkig van te worden. Elke zondag rond het middaguur is het zaak om de ... lees verder...

Bhurta met vissticks
Het eerste recept waar mijn oog meteen op viel in het gisteren besproken nieuwe kookboek Koken, eten, leven van Nigella Lawson is een ronduit bizarre, met kant-en-klare diepvries vissticks. I kid you not. Maar het zag er lekker uit, en natuurlijk wilde ik het een keer proberen. ‘Burta met vissticks’ ... lees verder...

De nieuwe Nigella
Cook, Eat, Repeat heet het nieuwste kookboek van Nigella Lawson, maar de vertaler heeft daar Koken, eten, leven van gemaakt. De term ‘herhaling’ bekt vast niet lekker op de cover, vermoed ik. Maar juist over het fenomeen herhaling schrijft ze uitgebreid in dit boek. En dan gaat het níet over ‘de ... lees verder...

Tortilla van patat
Wat doe je met een restje overgebleven patat? Of zeg je nou friet? Hoe je het ook noemt, je maakt er in een handomdraai deze lekkere Spaans tortilla mee. Is het nu taartje of gebakje? Zeg je koelkast of ijskast? Vaatwasser of afwasmachine? Ga je naar de zaak of naar kantoor? Draag je een ... lees verder...

Antipakjesavond: Kruidkoek
Nog 2 nachtjes slapen, dan is het antipakjesavond. Die avond eten we allemaal zonder pakjes. En als we toch bezig zijn, zullen we dan ook wat lekkers bakken zonder pakjes? In de winkel struikel je over de bakmixen, voor elk soort gebak lijkt er een speciale bakmix in het leven te worden geroepen, de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 70
- Pagina 71
- Pagina 72
- Pagina 73
- Pagina 74
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


