• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

10 januari 2008

Recept Annemieke

Annemieke Dubbeldeman is redactielid van Vegatopia (later deze maand ook te gast bij deze foodbloggersmarathon), maar heeft sinds april 2007 ook een eigen weblog: Annemieke.net waar ze haar keukenavonturen documenteert. Daarnaast is fotograferen een tweede passie, dus ook dan komt een blog goed van pas. Haar favoriete recept is er eentje die ze zelf eerlijkgezegd ‘niet culinair genoeg’vindt, maar waar zijzelf en haar gasten wel altijd erg blij van worden:  haar zelfgemaakte pizza. En ze verklapt ook meteen het geheim van een knapperige bodem.

Pizza
Annemieke: ‘Ik maak pizza meestal op zaterdag, want dan wil ik wat leuks eten, maar niet per se uren in de keuken staan. Zelf deeg maken is echt niet moeilijk, maar je moet er misschien even feeling voor krijgen. Daarnaast kun je erop gooien wat je wilt, al ben ik er zelf niet zo’n fan van om groenten als broccoli en aubergine erop te leggen. En het geheim van een knapperige bodem? Niet te nat beleggen en veel olijfolie op de bakplaat!’

Waarom foodblogger?
Annemieke: ‘Voorheen zag ik bloggen als een vreemde manier van zelfetalering. Nog steeds vind ik het matig dat veel mensen het idee hebben dat de wereld geïnteresseerd is in de kleur ondergoed die ze dragen, maar gelukkig heb ik ook ontdekt dat er ook een hoop leuke dingen worden geschreven.
Destijds had ik de behoefte wat meer uit de achtergrond te stappen en ik ontdekte dat ik mijn keukenavonturen wilde documenteren. Aanvankelijk deed ik dat gewoon offline op mijn computer, maar mijn omgeving was altijd blij als ik kookte en ik bedacht dat ik het net zo goed in de vorm van een blog kon doen. Het is leuker schrijven als je lezers hebt. Naast koken is ook fotograferen een passie en ook dat kan ik kwijt in mijn blogactiviteiten. Ik heb perioden dat ik wat meer schrijf dan andere keren en al met al vind ik het nog steeds erg leuk en krijg ik er positieve reacties op,
wat me natuurlijk stimuleert ermee door te gaan.

Favoriet foodblog
Ik vind A cat in the kitchen wel aangenaam. Deze mooie  dame combineert culinaire kunsten met humor.

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Recept Onno Kleyn

Maïs met salsa en meikaas

Recept uit de voorraadkast

Vorig bericht: « Recept Kokend water
Volgend bericht: Recept Mieke Hollander »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN