Hollandse baklustigen, komt allen tezamen! En dan niet voor de buis bij Heel Holland Bakt, maar in een zaal van het Amsterdamse Okura hotel, waar ik op 1 februari een baklezing ga houden. Een culinair bakcollege, zo je wilt. Dit alles in het kader van de razendpopulaire zondagmiddagse Okura-lezingenserie, nu alweer voor het derde jaar georganiseerd door collega Onno Kleyn en zijn Academie Culinair Schrijven. Ter verhoging van de feestvreugde alsook educatie verzorg ik deze lezing samen met de vrolijke desembroodgoeroe Edwin Klaasen. Hij tackelt brood, ik banket.
De lezing duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur met daaraan voorafgaand koffie/thee met wat lekkers (nee, dat heb ik niet zelf gebakken, dat heeft de patissier van het Okura gedaan, maar die kun je om een boodschap sturen) en achteraf een glaasje wijn voor het bijkletsmoment. Aansluitend kan er (tegen meerprijs van € 36,00 pp ex drank) ook nog gezamenlijk gedineerd worden bij Okura’s Serre Restaurant (met Bib Gourmand). En ja, uiteraard zijn beide sprekers ook van de partij.
En nu? Als de wiedeweerga kaarten bestellen natuurlijk!
Prijs: Normaal € 24,50 bij inschrijving vooraf (€ 27,50 aan de zaal), maar bezoekers van dit blog komen in aanmerking voor het speciale Koken-met-karin-kortingstarief van € 20,00. Vermeld dan op de bestelpagina de code kokenmetkarin2015 (geen hoofdletters) en dan komt het goed. Overigens is er ook korting voor Volkskrant-abonnees, en een speciaal passepartout-tarief (€ 75,00) voor alle 4 de lezingen tegelijk want jazeker, er zijn er nog 3, ook zeer de moeite waard.