• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 artikelen

26 februari 2015

3x lekker foodfestival

Agenda’s bij de hand? De komende maanden zijn er drie heel verschillende foodfestivals om je culinaire hart aan op te halen: in maart het Chocoa Festival, in april het gloednieuwe Culy Food Festival en in mei is het weer tijd voor de Rollende Keukens.
chocoa festival amsterdamCHOCOA Festival
Wanneer? Vrijdag 6 t/m zondag 8 maart 2015
Waar? Beurs van Berlage Amsterdam
Wat? Op 5 en 6 maart zijn er eerst een beurs en congres voor cacaohandelaren, chocolademakers, patissiers en andere professionals uit de internationale chocoladewereld, maar het weekendfestival is vooral bedoeld voor de ‘gewone’ chocoloco die bij 50 stands volop kan proeven, snoepen, combineren (denk: wijn, bier en andere producten) en natuurlijk kopen. Verder veel info, documentaires en films over hoe chocola eigenlijk gemaakt wordt. Ook de kinderen worden op allerhande manieren zoet gehouden en er is levende muziek.
Toegang? € 10,- (early bird e-ticket), € 12,50 (internet), € 15,- (aan de deur)
Info? www.chocoa.nl

 

culy food festivalCuly Food Festival
Wanneer? Zaterdag 4 en zondag 5 april 2015 (pasen)
Waar? SugarCity, Amsterdam-Halfweg
Wat? Voor het eerst organiseert online foodmagazine Culy.nl een festival, in de vorm van een culinair (paas)weekend voor foodies, pardon, culy’s. Een anders-dan-andersfestival is de bedoeling, met een mix van nieuwe concepten uit het buitenland, maar ook een pop-up slagerij en een supermarkt opgebouwd tussen rijen tomatenplanten. Er zijn demonstraties en proeverijen, ook voor kids, er is een speciale foodfotografie-workshop en er worden films vertoond (zoals de nieuwe documentaire van Sergio Herman). Drank is er uiteraard ook, van cocktails tot slowjuicesapjes, van koffie tot melk. En oh ja, en ze hebben een enorm leuk promofilmpje:

Toegang? €12,- (early bird tickets) €16,- (gewone tickets)
Info? www.culy.nl/festival

 

rollende keukensHet weekend van de Rollende Keukens
Wanneer? Woensdag 13 t/m zondag 17 mei 2015 (hemelvaart)
Waar? Westergasfabriekterrein, Amsterdam
Wat? Alweer de achtste editie van het leukste openluchtrestaurantfestival van ons land, dat elk jaar wéér groter lijkt te worden (en stiekem is dat een beetje jammer, maar nou ja, wat doe je ertegen). Alles wat wielen heeft en eten serveert mag meedoen: mobiele restaurants, bakkerijen, bakbrommers-met-rookoven, dubbeldekkers, pipowagens, campers, vrachtwagens, aanhangers en busjes. Dit jaar zijn het er meer dan 125, en dat na strenge selectie want ze krijgen naar het schijnt een veelvoud aan aanvragen. De variatie aan voedsel is ronduit duizelingwekkend en muziek is er natuurlijk ook. Nu alleen nog een zonnetje.
Toegang? Zoals elk jaar gratis
Info? www.rollendekeukens.nl

food festivals

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

Taste of Amsterdam 2013

Knoflooktaart

rotzooi

Rotzooi fermentatiefestival

Vorig bericht: « Kip Siam
Volgend bericht: Pizza met gestoofde rode ui en rucola »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Vega zónder pakjes & zakjes € 26,99
  • Cover De makkelijke keuken De makkelijke keuken € 24,99 € 15,00
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Slim zónder pakjes & zakjes € 24,99
  • ovenhandboek Het grote ovenhandboek € 24,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN