Recente berichten

Solo nasi goreng
Ping & Klaar, dat is nieuw, van Iglo. Maar het lijkt eerder terug naar af. Kom op zeg, een eenpersoonsmagnetronmaaltijd, dat is toch treurig? In de tv-commercial zien we echter blije mensen die een bak uit de vriezer in de magnetron stoppen en de boel daarna ofwel zo op de bank wegwerken (de ... lees verder...

Boerenkaasfondue
Het moet niet gekker worden. Kaasfondue uit blik? Jazeker, bedenker Ray Heistek liet me proeven en ik was aangenaam verrast. Gemaakt van drie verschillende soorten kaas van een boer uit Zuid-Holland, met een fijn wijnige nasmaak. Heistek, van huis uit kok, noemt zichzelf kaasbaas. Al tien jaar runt ... lees verder...

Furikake
Ik heb een nieuwe culinaire liefde, furikake. Da’s knapperig Japans strooisel van stukjes en beetjes dat er zorgwekkend uitziet als vissenvoer, maar heus heel erg lekker is. De samenstelling kan verschillen, maar meestal zit er in ieder geval zeewier, bonitovlokken, zout en gedroogde groente in. Dat ... lees verder...

Boerenkoolsoep
Een afbeelding van twee goed gevulde witte soepkommen met twee roodgeruite papieren servetjes op een dienblad. Met deze receptkaart van Albert Heijn is het tien jaar geleden allemaal begonnen, mijn strijd tegen de pakjes en zakjes. U weet wel, die handige inspiratievelletjes bij de groenteafdeling ... lees verder...

Steak tartare van hert
Wat een fijn luxeprobleem: dat je een pakketje hertenbiefstuk uit de Oostvaardersplassen krijgt en daar wel drie dagen van kunt eten. Maar wat? Na dat traditionele bakken met een stampppotje en op een tarte tatin, maakte ik er ook nog steak tartare mee. En dat recept is doodsimpel: gewoon alle ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 98
- Pagina 99
- Pagina 100
- Pagina 101
- Pagina 102
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


