Recente berichten

4e, 5e en 6e druk
Leuk nieuws: zojuist arriveerden de 4e en meteen ook maar de 5e druk van mijn kookboek Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes. Tot mijn grote vreugde, want zoals je wellicht weet is dit weliswaar mijn 20e kookboek, maar het allereerste dat ik zelf uitgeef, in eigen beheer, via mijn eigen ... lees verder...

10x Zomereten
Eindelijk zomer. En eten moet je toch. Sterker nog: juist in de zomer kun je volop genieten van de lekkerste verse groente, al dan niet uit eigen moestuin. Daar doe je dan zo min mogelijk mee want a) dat hoeft helemaal niet en b) daar heb je helemaal geen tijd/puf voor. Want de hangmat roept. Of het ... lees verder...

Herman de vriendschapscake
Wie kent ‘m nog, Herman het vriendschapsbrood? Een soort cake als een kettingbrief, met bakjes gistdeeg die je aan elkaar doorgeeft. Ik bakte er zelf eentje, bomvol lekker (gedroogd) fruit en noten, en mijmerde over het begrip vriendschap. Erosie ligt o zo geniepig op de loer bij vrienden, zelfs ... lees verder...

Help, een gezondheidsramp!
Er dreigt een gezondheidsramp, maar hou nou eens op met het demoniseren van koken, schreef ik in een opiniestuk in Trouw. Ga niet mee in het frame van voedselproducenten dat koken moeilijk en tijdrovend is. Voor wie het gemist had, staat het artikel nu ook hier te lezen. Het is één en al alarm ... lees verder...

Geroosterde kool met vinaigrette
Vlak na elkaar kreeg ik twee persberichten binnen. Persbericht 1: “Ruim een derde van de Nederlanders heeft geen idee wat hun dagelijkse zoutinname is, terwijl ze dagelijks ongemerkt te veel zout binnen krijgen.” Persbericht 2: “Nederlanders consumeren twee keer zoveel toegevoegde suiker dan dat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 9
- Pagina 10
- Pagina 11
- Pagina 12
- Pagina 13
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »