Recente berichten

20 JAAR KOKEN MET KARIN
Hoezee. Vandaag precies 20 jaar geleden heb ik mijn kantoorbaan opgezegd om mijn kookimperium ‘Koken met Karin’ te starten. Ik was in april 2005 al van start gegaan met deze website (ja mensen, het prehistorische tijdperk van de foodblogs!), maar op 1 oktober 2005 koos ik echt voor het avontuur van ... lees verder...

Bieten-bramensalade
De mens is een gewoontedier. Althans, laat ik voor mezelf spreken. Al lijken er in mij niet één maar twee gewoontedieren te huizen. Ik verdeel mijn tijd tussen Amsterdam en Normandië, en daar heb ik intussen compleet andere gewoontes ontwikkeld. Ontbijt ik in Amsterdam steevast met een bruine ... lees verder...

Koude groene soep
Als nieuwsgierig omnivoor wil ik altijd graag alles uitproberen, maar ik moet zeggen dat me van mijn recente bezoek aan Antwerpen (lees hier mijn culinaire reisverslag) vooral de vleesloze gerechten zijn bijgebleven. Bij twee verschillende restaurants at ik bijvoorbeeld een heerlijke plantaardige ... lees verder...

Antwerpen culitips
Antwerpen is met 3500 horecazaken dé culinaire hoofdstad van België. De stad heeft meer Michelinsterrenrestaurants per inwoner dan pak ’m beet Kopenhagen of Barcelona. En ondanks het alomtegenwoordige vleesverleden vind je er volop leuke (en betaalbare) adresjes die juist verrassend vega(n) en ... lees verder...

De zoete oven is er!
Prinsjesdag? Nee, taartjesdag! Vanaf vandaag ligt mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven eindelijk in elke boekwinkel. Met niet alleen taarten, maar ook koekjes, cakes, gebakjes en toetjes. 99 foolproof recepten in totaal die niet kunnen mislukken. Van verslavend knapperige havermoutkoekjes tot een ... lees verder...
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 573
- Ga naar Volgende pagina »