Recente berichten

Tour de France 1 : Sardientjespuree
Deze zomer combineer ik het nuttige met het aangename en u, waarde lezer, heeft er ook nog wat aan: ik toer door la douce France en u krijgt per etappe een lekker recept. Iedereen blij. En we noemen het de Ronde van Frankrijk. Nee niet per fiets, hou op, schei uit zeg, liever in mijn Kever cabrio, ... lees verder...

13 culisouvenirs uit Frankrijk
Nederlanders hebben de wonderlijke reputatie dat ze op vakantie de spreekwoordelijke aardappels zelf meezeulen in kofferbak of caravan. Slimmer is om juist lekkere dingen uit het buitenland mee terug te nemen. Neem Frankrijk, nog altijd met stip ons favoriete vakantieland. Een bezoekje aan de ... lees verder...

Pakjestest 3: Indonesische nasi koening
In een wereldgerechtenpakjestest mag Indonesië natuurlijk niet ontbreken. In deel 3 van de pakjestest ging ik met een pakje nasi koening van Conimex naar restaurant Raffles in Den Haag. Kok Vichai Boonyuen komt uit Thailand, maar is al 23 jaar gespecialiseerd in de authentieke West-Javaanse ... lees verder...

Pakjestest 2: Franse uiensoep
Vandaag deel 2 van de 3-delige vergelijkende-pakjestest ter ere van mijn 250e antipakjesjubileum in Trouw. Wat is het verschil tussen echte, zelfgemaakte Franse uiensoep en die uit een pakje van Honig? Ik vroeg het aan Hanneke Schouten van restaurant Le Bouchon du Centre. Schouten is dankzij een ... lees verder...

Pakjestest 1: Italiaanse spaghetti carbonara
Dankzij pakjes en zakjes eten we in Nederland exotischer dan ooit. Maar hoe authentiek zijn ze eigenlijk? Drie specialiteitenrestaurants probeerden op mijn verzoek een Italiaans, Frans en Indonesisch pakje uit. Vandaag deel 1: Italiaans. De voltallige Italiaanse keukenbrigade van Roberto’s ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 167
- Pagina 168
- Pagina 169
- Pagina 170
- Pagina 171
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


