• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Courgette met zeekraal

Vaak staat bij recepten - ik maak me er zelf ook schuldig aan - ‘Serveer met een frisse salade’. Maar wat is dat? Een berg groene blaadjes met een ... lees verder...

Schillenchips

De titel Lekker vies van het onlangs verschenen boek van Klaartje Scheepers zet je al meteen op het verkeerde been, want daar gaat het boek eigenlijk ... lees verder...

Aardbeienijs zonder ijsmachine

De gemiddelde supermarktbezoeker weet niet beter dan dat er twee soorten aardbeien zijn: Spaanse en Hollandse. De eerste zijn inferieure grote, ... lees verder...

Recente berichten

Boekenweek

Het is Boekenweek, en een kookboek is óók een boek, dus tijd voor een leuke Wereldgerechten-kortingsactie! Het is Boekenweek, ‘hét leesfeest van ons allemaal’. De week die vandaag begint en tien dagen duurt. Tien dagen waarin het Nederlandstalige boek extra in het zonnetje wordt gezet. Welk boek? ... lees verder...

Appelpannenkoekjes met havermout

Banana pancakes kennen we allemaal, maar het kan ook heel goed met appels, en met havermout in plaats van bloem. Een feestelijk ontbijt, helemaal met maple syrup.Als je tien appelbomen hebt, zoals ik, weet je soms van gekkigheid niet meer wat je met appels moet doen. Appeltaart, appelcake, ... lees verder...

Ravioli met zwarteknoflookboter

Zwarte knoflook, wat doe je daarmee? Door de boter mixen en dan door de pasta husselen, heerlijk! Zoals dit supermakkelijke recept met kant-en-klare ravioli, met blokjes geroosterde pompoen erbij voor de extra lekker. Zwarte knoflook, plots was het overal. Eerst alleen online, daarna bij de ... lees verder...

Gnocchi bakplaat met pindasaus

Welja, nog een vegan recept, en weer met pinda’s en pindasaus (ik zit in een pindafase), maar nu in de vorm van een Aziatisch geïnspireerde, fleurige traybake met gnocchi en groente. Zeg nooit tegen je tafelgenoten “Vanavond eten we vegan”, want dan is er altijd wel iemand die in de gordijnen ... lees verder...

10x tips voor vegan koken

We zitten middenin de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel. Wilt u wat vaker vegan eten, niet alleen deze ene week? Weg met de twijfels en vooroordelen, ook plantaardig eten kan heerlijk zijn. Deze lijst met praktische tips helpt de beginnende vegan kok op weg. 1. Rustig aan Wees niet te ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 16
  • Pagina 17
  • Pagina 18
  • Pagina 19
  • Pagina 20
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 570
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN