Recente berichten

Koreaanse gehaktballetjes
Uitnodiging in de bus: “We gaan de grenzen verleggen van gehakt zoals je dat kent. Als je nu denkt: ‘Weer een nieuwe gehaktmix...?’ dan heb je het mis!” Tja, gehaktmix is gehaktmix. Daar kom ik mijn bed niet voor uit. Maar kort daarop liep ik toevallig elders de afzender tegen het lijf. Het bleek ... lees verder...

Sunday Roast bij Rijks
Het nieuwe restaurant Rijks van het Amsterdamse Rijksmuseum is een half jaar na opening nu al een aanwinst. Mooie plek, bijzondere kaart met volop invloeden van Nederlands culinair erfgoed, wijnen van Nederlandse wijnmakers, steeds wisselende gastchefs en niet te vergeten een inventieve chefkok van ... lees verder...

Kookboek Oranje toetjes
Wat een prachtexemplaar, het boek Oranje toetjes van culinair historica Lizet Kruyff en meesterpatissier-in-ruste Cees Holtkamp. ‘Kookboek’ doet het boek te kort, want hoewel er beeldschone recepten in staan, is het vooral een heerlijk boek om te lezen. En laat het maar aan Lizet Kruyff (van o.a. ... lees verder...

Kookboek Wat eten we vandaag?
Na al weken, nee, maanden ondergedompeld te zijn in het maken van een eigen nieuw kookboek, zijn er intussen ongemerkt per post allerlei andere leuke kookboeken binnengedruppeld die enige aandacht behoeven. De stapel dreigt nu om te vallen, dus hoog tijd om ze eens te bespreken. De komende tijd elke ... lees verder...

Romige aspergesoep
Regelmatig vragen de media naar mijn mening. Nu ja, mening. Wat vind ik van broccolisprouts? Wat zijn volgens mij de barbecuetrends voor deze zomer? Wat is mijn tompouce-eet-methode? In soundbites graag. Mocht het onderwerp iets dieper gaan, bijvoorbeeld of obesitas de schuld is van de mensen zelf, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 193
- Pagina 194
- Pagina 195
- Pagina 196
- Pagina 197
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


