Recente berichten

Vis uit de oven
Elke dinsdag is er in mijn Normandische buurdorp een marktje van niks, maar wel met een geweldige visboer. Laurent vist op maandag, bij Dieppe, en verkoopt zijn vangst op dinsdag. Als ik aankom, staat hij echter appels te schillen, hét Normandische ingrediënt bij uitstek. Appels? Verbaasd kijk ik ... lees verder...

Skordalia
Skordalia is een gerecht uit Griekenland, een ultraromige soort dip van aardappelpuree, vol knoflook en olijfolie. Verslavend lekker, je blijft ervan dippen. Weer eens wat anders bij de borrel dan hummus. En nog heel simpel om te maken ook. Een recept uit de net verschenen Aardappelbijbel. Als ... lees verder...

Courgetterolletjes ham/kaas
Eindelijk vond ik een bomenman, een echte. Mijn Franse oprijlaan telt zeventien esdoorns en die waren erg volumineus geworden, met als gevolg wel erg veel donkerte in huis en tuin. Nadat ik er al eerder over schreef, waren er zelfs verschillende lezers zo lief om aan te bieden te komen helpen ... lees verder...

20 JAAR KOKEN MET KARIN
Hoezee. Vandaag precies 20 jaar geleden heb ik mijn kantoorbaan opgezegd om mijn kookimperium ‘Koken met Karin’ te starten. Ik was in april 2005 al van start gegaan met deze website (ja mensen, het prehistorische tijdperk van de foodblogs!), maar op 1 oktober 2005 koos ik echt voor het avontuur van ... lees verder...

Bieten-bramensalade
De mens is een gewoontedier. Althans, laat ik voor mezelf spreken. Al lijken er in mij niet één maar twee gewoontedieren te huizen. Ik verdeel mijn tijd tussen Amsterdam en Normandië, en daar heb ik intussen compleet andere gewoontes ontwikkeld. Ontbijt ik in Amsterdam steevast met een bruine ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Pagina 4
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


