• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

De zoete oven is er!

Prinsjesdag? Nee, taartjesdag! Vanaf vandaag ligt mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven eindelijk in elke boekwinkel. Met niet alleen taarten, maar ook ... lees verder...

Caprese met sardientjes

Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik ... lees verder...

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Recente berichten

Stapeltaartjes met stoofpeer

Kent u mijn stapeltaartjes al? Gestapelde drielaagse toetjes waar je werkelijk eindeloos mee kunt variëren, wat ik dan ook om de haverklap doe, al naar gelang het seizoen en wat ik in huis heb. Onderop een bodem van gemalen koekjes, daarop een romig laagje bestaande uit mascarpone (geeft body), ... lees verder...

No waste: Verspil je groente niet aan Honig

Geniepig. Dat vind ik het. Dat Honig de voedselverspillingscampagne aangrijpt om z’n pakjesmixen te slijten: “Restjes groenten kun je perfect gebruiken voor in de bami. Voeg daar onze Bami Speciaal mix aan toe en binnen no-time heb je een Oosterse maaltijd op tafel staan.” Lees: Heb je restjes ... lees verder...

Chai speculatte

Chai latte is hip. Feitelijk is ‘latte’ het woord voor melk en ‘chai’ het woord voor thee (al dan niet gedronken met melk) dus dat is ook zo’n beetje wat het is: iets tussen thee en melk in, maar dan kruidig en hartverwarmend. Laatst was ik een dagje op theecursus bij de Dilmah School of Tea waar ... lees verder...

Gefrituurde uiringen

Ik had geen versgehengelde vis of bestorven ree paraat, dus op zoek naar een gerecht uit het gisteren besproken boek Het Wilde Eten kwam ik uit bij de eenvoudige ui. Die had ik natuurlijk wél in huis. Uiringen in bierbeslag, heet dit recept, en toevallig had ik ook nog een flesje Chimay Trappist, ... lees verder...

Kookboek Het wilde eten

Geen boek voor watjes. Het wilde eten gaat over hoe je een kip het beste kunt doden (twee methodes) of een vis schoonmaakt (‘Zet een scherp mes in de buik bij de anaalvin en haal het mes naar de kop toe. Nu kun je de ingewanden er met de hand zo uitscheppen’), om over alle foto’s van de auteur met ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 205
  • Pagina 206
  • Pagina 207
  • Pagina 208
  • Pagina 209
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN