Recente berichten
Marres Kitchen in Maastricht
Het is even zoeken naar restaurant Marres Kitchen, een zijstraat van een zijstraat van de Markt, en dan een poortje door en dan sta je ineens midden in een prachtige stadstuin. Nu ja, hartje winter is het een beetje woest en ledig, maar ach, wat moet het hier heerlijk zijn als straks het zonnetje ... lees verder...
Teazone in Maastricht
Laatst was ik voor het eerst in jaren weer eens een weekend in Maastricht, en dat bleek zo’n lekkere stad, daar moet ik toch echt even over uitweiden. Naar verluidt zijn er 427 culinaire gelegenheden, en nee, die heb ik niet allemaal kunnen bezoeken, maar waar ik wel ben geweest en wat ik een ... lees verder...
“Gezond” kerstmenu met aardbeien
Het Diabetes Fonds vraagt of ik er aandacht aan kan besteden dat Nederlanders, oh foei, in december gezond eten links laten liggen. In januari, ja, in januari gaan we ineens allemaal weer gezond googlen en op dieet, maar in december? Ho maar, dan eten we ons buikje vol. Te vol, volgens het Diabetes ... lees verder...
Zelfgemaakte kippenbouillonblokjes
Het is mijn eigen schuld. Ik ben er namelijk zelf ooit mee begonnen om mijn recepten, boeken en zelfs mijn rubriek in Trouw te voorzien van het voorvoegsel ‘antipakjes’. Nu moet ik om de haverklap uitleggen dat ik helemaal niet altijd en overal anti ben. Bouillonblokjes bijvoorbeeld, hoe kun je daar ... lees verder...
Ron Blaauw Mijn Amsterdam
Chefkok Ron Blaauw is niet eens Amsterdammer, hij komt uit Hoorn. Hij is de eerste om dat toe te geven in de inleiding van zijn boek Mijn Amsterdam, maar hij voelt zich hier helemaal thuis. Herkenbaar, tenslotte ben ik zelf ook slechts import-Amsterdammer. In dit kloeke boek deelt hij graag zijn ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 227
- Pagina 228
- Pagina 229
- Pagina 230
- Pagina 231
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »