Recente berichten

Café Sjiek in Maastricht
Nog één keertje Maastricht dan, om het af te leren. Er is niks sjieks aan het Maastrichtse eetcafé dat luistert naar de naam ‘Café Sjiek’. In het Maastrichts betekent het woord zoiets als ‘te gek, leuk’, hoor ik van de kersvers ontmoete tafelgenoot waar ik net bij aangeschoven ben. Die er nog ter ... lees verder...

Het Grote Pakjes & Zakjesdebat 22 januari
Uit een test van de Consumentenbond blijkt verrassend dat consumenten potjespesto lekkerder vinden dan vers gemaakte: verandert onze smaak of kunnen we niet meer proeven? Hoe kan het dat een zakje poeder om los te roeren in een pan koud water in de markt gezet wordt als 'jouw zelfgemaakte ... lees verder...

Adriaan de smaakmaker in Maastricht
Wat ruikt het hier lekker, zodra je de winkeldeur opendoet. Bij Adriaan de smaakmaker in Maastricht zijn ze gespecialiseerd in allerlei ingepotte en ingefleste lekkernijen. Zojuist hebben ze in de halfopen keuken achterin de winkel azijn gemaakt, en daar geurt het nog steeds naar. Links en rest in ... lees verder...

Surinaams eetcafé De Zwarte Madonna
Jazeker, we zitten nog altijd in Maastricht. Midden in het voormalige nonnenklooster van de Zusters Ursulinen, om de hoek van het Vrijthof, bevindt zich niet alleen een museum verstopt met religieuze beelden, maar ook een Surinaams eetcafé dat luistert naar de naam De Zwarte Madonna. In vier ... lees verder...

De Bisschopsmolen Maastricht
Het kerstreces kwam even tussendoor, maar nu ga ik weer vrolijk verder met mijn serie tips uit lekker Maastricht. Een winkel volgepakt met mensen en een etalage vol prachtvlaaien: dat is de winkel van de Bisschopsmolen. Maar als je achterom loopt, blijkt dat het pand nog veel groter is. Achter de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 241
- Pagina 242
- Pagina 243
- Pagina 244
- Pagina 245
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »