Recente berichten

Staafmixer test: Solis Power Mixer Pro
Eigenlijk moet je handleidingen niet lezen. Neem nou de nieuwe staafmixer van Solis, de Power mixer pro die ik kreeg opgestuurd om te testen. Je mag het apparaat niet gebruiken in de open lucht (nog nooit de aandrang gehad om buiten te gaan staafmixeren, maar hoezo eigenlijk niet?) en evenmin voor ... lees verder...

Yamazato diner met sake
Yamadanishiki Jikagumi Junmai Ginjo, ik geef het je te doen. Niet om op te drinken, dat lukte prima, maar om uit te spreken. Wat is het? De naam van één van de diverse soorten sake die ik kreeg tijdens het speciale sake-menu in restaurant Yamazato. Ik mocht de aftrap meemaken van de speciale ... lees verder...

Appeltaart
Wat is dé zelfbakverjaardagstaart bij uitstek? Appeltaart natuurlijk. Die lust namelijk iedereen. Daar kun je je geen buil aan vallen. Maar ja, verjaardagen, tja. Nee, dan vroeger. Als kind was het tenminste nog een Grote Gebeurtenis. Al weken was je nerveus en ging je rondsnuffelend door het huis ... lees verder...

Kliekjesrecept risotto (9): Riso al salto
In deze risottoserie had ik het al eerder over kliekjes van risotto in de vorm van balletjes. Verrukkelijk! Gek genoeg doen ze in het risottorijke noorden van Italië niet aan ballen. Maar risottokliekjes hebben ze natuurlijk volop. Wat doen ze er dan mee? Ze bakken er koeken mee. Riso al salto, ... lees verder...

Alles over risotto (8): op de rijstbeurs
Nog even een stukje risotto-educatie in deze serie, dan doen we morgen weer een recept. Rijst wordt in noord-Italië nog altijd ouderwets verhandeld op een soort rijstveiling of beter gezegd rijstbeurs, de Borsa del riso. Elke ochtend wordt hij in een andere plaats gehouden. Ik was er op dinsdag, dan ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 255
- Pagina 256
- Pagina 257
- Pagina 258
- Pagina 259
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


