Recente berichten

Remia pasta-ovenschotel
Remia is de frietsaus voorbij, had je het al gezien? Potten met smurrie voor ovenpasta nestelen zich gezellig in het supermarktschap tussen de Chicken Tonight en Aardappel Anders. Voor 1,79 euro krijg je een dikke, oranje substantie bestaande uit water, tomatenpuree, suiker, zetmeel en ... lees verder...

Gedoe met smoothies
Het wil nog maar niet voorjaren. Om me heen snuft, snuift en proest iedereen dat het een lieve lust is. Tijd voor een gezonde boost. Vitamines enzo. Veel fruit dus. En de ideale manier voor het verwerken van wagonladingen fruit is natuurlijk het sap- en smoothie-gebeuren. Alleen, nou weet ik niet of ... lees verder...

Jus met gehaktbal
Je komt 'm overal tegen. De Knorr-kok die een juskom leeggiet in een klein plastic kuipje. Voor bij u en mij thuis. Niet zomaar vleesjus, nee, 'authentíeke vleesjus'. 'Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten (lees: maïszetmeel, zout, suiker, gistextract, aroma, verdikkingsmiddel, gebrande ... lees verder...

Florida Grapefruit à la Niven
Gisteren had ik een grapefruitmiddag in Rijswijk. Pardon, een Florida Grapefruit Master Chef Clinic met Niven Kunz. Ik heb vorig jaar al eens geschreven over het verschil tussen ‘gewone’ rode grapefruits en de Florida, die je nu overal weer ziet liggen bij de betere groenteboer. Opvallendste ... lees verder...

Wat is een goed foodblog?
Mag ik je hulp vragen? Voor een soort mini-enquête? Het zit namelijk zo. Gisteren werd ik geïnterviewd door NRC voor een artikel over foodblogs. Hamvraag: waar moet een succesvol foodblog aan voldoen? Als je weet welke vijf punten ik opsomde, moet je zaterdag even de krant lezen (de zaterdagbijlage ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 277
- Pagina 278
- Pagina 279
- Pagina 280
- Pagina 281
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »