Recente berichten

Kookboek Bakken
Waarom toch altijd die jacht naar nieuwe kookboeken? Van sommige ontdek je pas na een tijdje de onmisbaarheid. Zoals het kloeke kookboek Bakken van James Peterson, intussen zelfs ook al in paperback verschenen. 'Hét standaardwerk met meer dan 350 recepten en technieken en ruim 1500 foto’s' is dan ... lees verder...

Saké lost in translation
Het is grijs, het is nat, het duurt nog heeeeel lang voor het lente wordt. Zucht. Zal ik eens iets geinigs vertellen? Humor om te lachen? Iets waar je dag acuut weer van opfleurt? Het begon allemaal met een babyroze flesje Sayuri saké dat ik op enigerlei wijze cadeau kreeg. Maar het is vooral ... lees verder...

Ovenpasta met zalm
Lukt het een beetje met de goede voornemens? Zo mailde een trouwe lezeres van deze rubriek dat ze haar voorraadkast aan het leegmaken was van de nodige pakjes en zakjes. Die heeft ze in 2013 immers niet meer nodig nu ze tegenwoordig gewoon zelf kookt. Alleen die Knorr ovenpasta met zalm en ... lees verder...

Serre Restaurant
Door een samenloop van omstandigheden belandde ik op een doordeweekse avond onverwachts in het Serre Restaurant van het Amsterdamse Okura Hotel. Het zit er nog niet zo lang, en is bij mijn weten nog tamelijk onbekend. In tegenstelling tot de gerenommeerde huiscollega’s: Yamazato, de beste Japanner ... lees verder...

De ideale dunschiller
Soms schrijf ik over groot keukengerei, maar klein spul is ook heel belangrijk. Neem nou dunschillers. Een musthave in de keuken, voor aardappels, voor al die heerlijke al dan niet vergeten wintergroenten om te roosteren in de oven, en straks in het voorjaar weer voor asperges. Nou heb je ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 284
- Pagina 285
- Pagina 286
- Pagina 287
- Pagina 288
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


