Recente berichten

Salade met geroosterde bloemkool (vega)
Op zoek naar een leuk recept uit het gisteren besproken boek Arabia bij je thuis hadden de auteurs nog wel een tip voor me: dukkah. Een Egyptisch specerijen-noten-kikkererwtenmengsel dat je eet met olijfolie en brood om te dippen. Of het ook met kikkererwten uit blik kon, vroeg ik meteen, de ... lees verder...

Kookboek Arabia bij je thuis
De dames Merijn Tol en Nadia Zerouali (‘gewoon uit Winterswijk, hoor’) zijn intussen al beland bij hun derde kookboek in de fraaie Arabia-serie. Na alle reizen waren ze toe aan een wat meer huiselijke variant, en dat werd Arabia bij je thuis. Want al dat exotische eten is allemaal leuk en aardig, ... lees verder...

Auberginepuree
Bah, die herfst, ik heb er nog he-le-maal geen zin in. Allemaal reuze fraai hoor, die roodverkleurende bossen en gouden herfstlichtpartijen, maar als grotestadsbewoner word ik zo moedeloos van al dat fietsen door striemende regens en gutsende windvlagen. De pest voor je paraplu, je humeur en je ... lees verder...

Italiaanse aardappelschotel
Ik dacht dat wij van die piepertypes waren, maar in het gisteren besproken boek Cucina di casa mia van mijn collega Nicoletta Tavella staan behalve pastagerechten ook een paar lekkere dingen met aardappel. Zoals de Sformato di patate. Oorspronkelijk een Napolitaans gerecht, genaamd gattò di patate ... lees verder...

Kookboek Cucina di casa mia
Soms droom ik wel eens van een eigen Italiaans kookboek, maar sinds Cucina di casa mia van mijn collega Nicoletta Tavella onlangs verscheen, zet ik die plannen braaf weer terug in de koelkast. Nicoletta is een échte Italiaanse en runt al jaren met onstuitbaar enthousiasme haar Italiaanse kookschool ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 289
- Pagina 290
- Pagina 291
- Pagina 292
- Pagina 293
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »