Recente berichten
Noedelsalade met pinda’s
Op veler verzoek weer eens een lekker makkelijk eenpersoonsmaaltje. En nog vegan ook. En dat kwam nota bene door een everzwijn in de tuin... Als Amsterdammer wist ik jarenlang niet beter dan dat je sijsies hebt en drijfsijsies. Maar zowaar, tegenwoordig zit ik in Frankrijk met de verrekijker te ... lees verder...
Groentesoep uit de oven
Het leven lijkt soms wel één grote blue monday. Maar er is één troost: soep koken. Want als er iets een bups hoop brengt in duistere dagen, dan is het wel soep. Om met een lepel in de hand de wereldproblematiek even te vergeten. Februari is één grote blue monday, als u het mij vraagt. Al scheelt ... lees verder...
Kookboekdiner verslag
Jongens, wát een feest gisteren! Ik mocht één avond lang restaurantje spelen voor 70 dolenthousiaste fans en ik zweef nog steeds een stukje boven de grond. Een verslag van het Wereldgerechtenkookboekdiner. In november kreeg ik een mailtje van Elles van restaurant Mangiare in Rotterdam (3 ... lees verder...
Kedgeree met makreel
Een van mijn favoriete snelle avondmaaltijden: alles-in-één-pan-rijst met gerookte vis, groente en een gekookt eitje, kedgeree. Deze is groen, met MSC-makreel. Alhoewel, die komt wel helemaal uit Chili, dus hoe duurzaam is dat eigenlijk? Dat zocht ik ook meteen voor je uit. Ik kreeg gerookte ... lees verder...
Aardappelgratin met boerenkool
Wat doe je met een restje boerenkool en aardappels? Nu eens geen stamppot, maar deze gratin. Niet op z’n Frans, maar een tikje exotisch. En zonder worst of spekjes maar toevallig ook nog geheel plantaardig. Mijn Amsterdamse kapper is een Ier en behalve gouden handjes heeft hij nog een leuke ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Pagina 4
- Pagina 5
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »