Recente berichten
Siliconen hartjes
Siliconen bakvormen, ooit voorbehouden aan de professionele patisserie, zijn niet meer weg te denken uit de thuiskeuken. Het Italiaanse merk Silikomart heeft een duizelingwekkende collectie in alle soorten en maten en alle kleuren van de regenboog, van professioneel bruin tot dartel lila. Deze ... lees verder...

Kebab
In mijn omgeving mag men mij graag verblijden met opgeduikelde pakjes en zakjes. Zoals een curieus zakje '2 in 1 kebab met knoflook-yoghurtsaus', dat gratis werd uitgedeeld bij een supermarkt. Geen Wereldgerecht maar een Smulgerecht. Een nieuwe spin-off? Kant-en-klaar: Knorr Kebab met ... lees verder...

Sperziebonen volgens Alain Passard
Op zoek naar een – uiteraard vegetarisch - recept in het nieuwe, gisteren besproken boek Recepten van Alain Passard viel de keuze al snel op de sperziebonen. Al was het maar omdat het het favoriete gerecht is van Jonnie en Thérèse Boer, sterker nog, in de inleiding roemen ze het als ‘het mooiste ... lees verder...

Kookboek Alain Passard
Alain Passard is een fenomeen. Franse sterrenchef (drie Michelinsterren bij l’Arpège in Parijs) en – of moet ik zeggen ‘maar’- hij kookt vooral met groente. En hij is ook nog eens beroemd om zijn eitje, dat ik thuis nog niet tot volle tevredenheid heb weten te reconstrueren. Ik heb nog nooit bij ... lees verder...

Frambozenjam
Sinds ik ooit juryvoorzitter was bij een frambozenreceptenwedstrijd en als dank voor mijn diensten van de organiserende Limburgse kweker Raspberry-Maxx een emmer met negen kilo frambozen kreeg, ben ik verslingerd geraakt. Elk jaar steken de frambozenemmerkriebels weer op. Wat doet een mens met negen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 299
- Pagina 300
- Pagina 301
- Pagina 302
- Pagina 303
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


