Recente berichten

Recepten voor antipakjesavond
Om te zorgen dat iedereen op 4 december (Nationale antipakjesavond) níet uit een pakje eet maar iets zelfgemaakts, heb ik natuurlijk wat hulp nodig. Gelukkig zit ons land vol met creatieve culischrijvers die allemaal heerlijke recepten paraat hebben. Voor inspiratie voor lekkere ... lees verder...

Hottie Sambal wint De Smaak van NL 2010
Gisteren werd na uitgebreide regionale voorrondes de winnaar bekendgemaakt van De Smaak van NL alias Smaakvol2010. De sambal van Hottie Sambal ging met de eer strijken, de publieksprijs ging naar de Honingtomaten. Regionaal& kleinschalig De wedstrijd, die pas sinds vorig jaar bestaat, is ... lees verder...

Warme vichyssoisesoep met gamba’s
(4 personen, beschaafde porties) Bereiden: 15 minuten In de pan: 15 minuten De beroemde Franse aardappel-preisoep wordt - net als Spaanse Gazpacho - traditioneel koud geserveerd, maar deze warme variant is minstens zo verrukkelijk! En extra feestelijk door de gebakken gamba's. Nodig: 150 ... lees verder...

Recensie Goed koken van Harold McGee
Geen zichzelf respecterende kok kan zonder het naslagwerk van Harold McGee, Over eten en koken, maar voor een pageturner is het toch een tikje te wetenschappelijk. Maar daar heeft hij iets op gevonden. Zijn nieuwe boek heet Goed koken ('en wat je daarvoor moet weten') en is een niet minder ... lees verder...

4 december nationale antipakjesavond
Sinterklaas met z’n pakjesavond nadert, maar is het in Nederland niet elke avond pakjesavond? Koken gebeurt in steeds meer huishoudens met behulp van pakjes. En niet te vergeten zakjes, blikken, potten, stoombakjes en diepvriesdozen. Zelf koken, dat zijn we langzaam maar zeker verleerd onder het mom ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 373
- Pagina 374
- Pagina 375
- Pagina 376
- Pagina 377
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


