Recente berichten

Toet- en Taartkalender
De Soepkalender was vorig jaar zo’n megasucces (meer dan 25.000 exemplaren verkocht en winnaar van Het lintje van de boekverkoper) dat een vervolg niet kon uitblijven. Sterker nog, tijdens het maken van de Soepkalender vroeg de dochter van Anya van de Wetering, één van de auteurs/samenstellers, al: ... lees verder...

Boek Ratjetoe
Het is geen kookboek, het is geen taalboek, tja, wat is het eigenlijk? Ratjetoe is in ieder geval een vrolijk boek voor mensen die ‘iets’ hebben met Frankrijk, de Fransen, de Franse taal en vooral de Franse keuken. Ehm, zijn we dat niet allemaal? Ik heb me in ieder geval kostelijk geamuseerd. Soms ... lees verder...

Toscaanse aardappeltjes
Is het niet aandoenlijk hoe productontwikkelaars altijd maar weer hun best doen om ergens een gezellige naam op te plakken? Daar wordt enorm over nagedacht hoor. Neem nou deze Toscaanse aardappelpartjes: 97% aardappelen, zout, paprika, gedroogde glucosestroop, kruiden, dextrose, suiker, zetmeel ... lees verder...

Kikkoman sojasaus in het Okura
Eerder deze week had ik een kookworkshop in het Okura hotel. In de kelder hebben ze namelijk sinds kort een prachtige kookstudio, en daar kun je die fameuze Japanse chefs nu eindelijk eens op de vingers kijken. Inclusief de opperchef Oshima in eigen persoon die volop kookt, uitlegt, tips geeft ... lees verder...

Rosbief met rode biet
Eigenlijk had ik uit het gisteren besproken boek 365 natuurlijk het recept van 3 november moeten nemen, tot mijn oog op dat van 4 november viel: rosbief met rode biet. En dat klonk zo lekker, ik was meteen verkocht. Nou jij nog, want het is nog doodsimpel ook. Nodig voor 6 personen: Een rosbief ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 377
- Pagina 378
- Pagina 379
- Pagina 380
- Pagina 381
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


