Recente berichten

Kookboek Smaakvrienden
Wow. Nou krijg ik toch een hoop kookboeken op mijn deurmat, maar van deze was ik helemaal fietsen. Smaakvrienden en ik gaan dikke vrienden worden, dat voel ik aan mijn theewater. Dit bijzondere boek is geschreven door meesterkok Angélique Schmeinck die altijd met verrassende dingen komt, of het nu ... lees verder...

Caesar Salad
Die arme Caesar salad. Niet alleen meestal verbasterd tot Ceasar salad, maar vaak ook opgeleukt met van alles en nog wat. Van avocado en kip tot spekjes met pijnboompitten of kers- danwel zongedroogde tomaatjes; de Caesar salad is verworden tot een soort afvalbak. Maar gelukkig is daar de ... lees verder...

Vegetarisch kookboek Mega vega
Sam Stern is in Engeland wereldberoemd omdat hij al sinds zijn vroegste jeugd kookt en daar ook kookboeken over schrijft, speciaal bestemd voor een jeugdig publiek. Zijn eerste boek kwam uit toen hij 14 was, en intussen is hij al bij nummer vijf, een vegetarisch kookboek. Dat verscheen zojuist in ... lees verder...

Gefrituurde courgettebloemen
Tijdens de Kunsthal Kookt kreeg ik van de superenthousiaste courgettekweker Johan Zwinkels een doosje courgettebloemen mee. Hij noemt ze zelf 'courgette fleur', maar dat lijkt me hetzelfde. Een van mijn grote favorieten aller tijden. Afgelopen zomer in Italië heb ik ze weer talloze malen gegeten. ... lees verder...

Kookboek Rick Stein ontdekt de Oriënt
Levensgevaarlijk, kookboeken die vlak voor de vakantie binnenkomen. Die verdwijnen namelijk op een onduidelijke voor-na-de-vakantie-stapeltje dat prompt uit het zicht raakt. Zo kom ik dus net ineens een (nou ja, nu dus niet meer zó) nieuw kookboek tegen van nota bene Rick Stein. Rick Stein ontdekt ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 382
- Pagina 383
- Pagina 384
- Pagina 385
- Pagina 386
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


