Recente berichten

Appelmoes (niet uit een potje)
Ik stuitte laatst in de supermarkt op Appelmoes light. Zelfs appelmoes is kennelijk niet ontsnapt aan de light-rage. Ach ja, light. Het leek zo’n briljant idee, tot er ook light chips kwamen en iedereen volledig gerustgesteld alleen maar méér chips ging eten. Zo schiet het niet op natuurlijk. In ... lees verder...

Zilveren Ui voor Lucas Rive
In het zonovergoten Overveen ontving chefkok Lucas Rive van De Bokkedoorns vanmiddag de ‘Zilveren Ui’ trofee 2010 uit handen van Oos Kesbeke, directeur en gangmaker van het Amsterdamse familiebedrijf in tafelzuren. Na Paul Fagel en Margo Reuten is Rive de derde chefkok die dit kleinood mocht ... lees verder...

Italiaanse pastasaus
Als er íets makkelijk is, dan is het de Italiaanse keuken. Pasta, tomaat, kaas. Husselen en klaar is Kees. Toch? Daar denken Italianen zelf heel anders over. Die kunnen juist ongelofelijk moeilijk doen over eten. Neem nou spaghetti bolognese. Dat kennen ze niet in Bologna. Bolognesesaus (ragù) eet ... lees verder...

Koken met Karin in Dubai
Deze week moeten jullie het koken even zelf doen, want ik ben op reportage in Dubai. Neeneenee, geen pleasure, pure business. Alhoewel ik beide hoop te combineren natuurlijk. En je schijnt er heerlijk te kunnen eten, dus dat loopt wel los. (Met dank aan Peter de Wit voor de inspiratie!) ... lees verder...

Indische kip met kokos
Eigenlijk ziet alles in het gisteren besproken kookboek Boeko Kita er heerlijk uit. Toch maar eens beginnen met de Ajam besengek, die me eerlijk gezegd vooral triggerde vanwege die gekke naam. Gelukkig staat de vertaling er steeds achter: Geurige kipdrumsticks in kokossaus. Ook fijn. Nodig voor ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 380
- Pagina 381
- Pagina 382
- Pagina 383
- Pagina 384
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


