Recente berichten

De ronde van Gallië
Meestal recenseer ik kookboeken, maar een boek over én eten én mijn grote liefdes Frankrijk en Asterix, dat mag natuurlijk niet onvermeld blijven. In De Ronde van Gallië reist journalist Jeroen Thijssen in het voetspoor van onze dappere stripheld door Frankrijk en hij bezoekt dezelfde plaatsen als ... lees verder...

Underground boerenmarkt
Marjan Ippel, de ravissant charmante foodtrendwatcher (o.a. van het boek What (not) to eat 2010) die als geen ander weet wat er hip is op eetgebied, organiseert op zondag 16 mei de allereerste Nederlandse underground boerenmarkt. Euh, wat is dat eigenlijk? Het verschijnsel is naar het schijnt ... lees verder...

Aalbessenplant
Het weer mag dan uitermate fris zijn, mijn balkonnetje is in volle glorie. En ik ben apetrots op mijn nieuwste aanwinst: een aalbessenplant. Even voor de niet-groenvingerigen onder ons: het betreft de pot uiterst rechts. De minst fleurige, zeg maar. Maar dat gaat helemaal goedkomen. Ik heb ‘m ... lees verder...

Antipakjeskookboekfeuilleton (8): de fotoshoot
De recepten voor mijn nieuwe boek Koken met Karin: Zónder pakjes & zakjes moeten op de foto. Niet allemaal, er komen ook nog illustraties in het boek, maar toch zeker 46 van de 77 gerechten. Er is een week fotoshoot gepland met fotograaf Harold Pereira. Hoe ziet zo'n week eruit? Eerst spullen ... lees verder...

iensrecepten wordt okoko
De receptenwebsite iensrecepten.nl is vanaf vandaag omgedoopt in okokorecepten.nl. In januari 2008 werd de site gelanceerd als zusje van de succesvolle restaurantsite IENS. Vanwaar nu al deze grote ommezwaai? Ik vraag het aan één van de twee oprichters, Diederik Ettema. ‘We willen naar het ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 397
- Pagina 398
- Pagina 399
- Pagina 400
- Pagina 401
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


