Recente berichten

Parmezaanse kip van Jamie
Gisteren presenteerde Jamie Oliver in Amsterdam de vertaling van zijn nieuwe kookboek Jamie's Kookrevolutie. Daar leerde hij een zaal vol mensen dit kipgerecht maken: Parmezaanse kipfilets met krokante, chique ham. Of zoals Jamie het zegt: ‘Dit is echt een te gekke manier om kipfilet klaar te maken. ... lees verder...

Jamie’s Kookrevolutie
Een jaar is niet compleet zonder nieuw kookboek van Jamie. Na eerder al van iedereen een chef te hebben willen maken in Koken met Jamie, is hij inmiddels terug bij af. Hij wil nu mensen überhaupt laten koken, want het is schrikbarend hoeveel mensen er leven op fast food en convenience food. ... lees verder...

Oktoberframbozenjam
Frambozenjam in oktober? Jazeker. Van de zomer kwam ik op zekere dag thuis met 9 kilo frambozen, en daar valt niet tegenop te eten. Of jam van te maken. Zeker niet als op een pak geleisuiker wordt geadviseerd om ‘niet meer dan twee kilo tegelijk' te verwerken. Inmiddels weet ik ook waarom dat op ... lees verder...

Reuzenradijs
Weet je nog van mijn radijzenproject? Ik sta niet specifiek bekend om mijn groene vingers, maar radijzen kweken, dat kan echt de grootste sukkel met twee linkerhanden, dus dat moest ook mij lukken. En inderdaad. Intussen zijn alle radijzen al lang en breed opgepeuzeld – het lot van een radijs is ... lees verder...

Kijkkookboek van het Kinderkookkafé
Kijkkookboek van het Kinderkookkafé, wie verzint er nou zo'n onuitsprekelijke boektitel? Ziet u al die kooplustige papa's en mama's in de boekhandel al staan? ‘Ik zoek dat kinderboek van… eh… dat koken.. u weet wel.. het kookcafé voor kinderen…' Enfin, dat is dan ook meteen het enige nadeel van dit ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 463
- Pagina 464
- Pagina 465
- Pagina 466
- Pagina 467
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »