• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Caprese met sardientjes

Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik ... lees verder...

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Groene groente met tuinkers

‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk ... lees verder...

Recente berichten

Radijzenoerwoud

Hoe is het toch met die Franse radijzen? Na de beloofde 18 kweekdagen was het resultaat nog niet om naar huis te schrijven, laat staan op te eten. Maar intussen heb ik een heus radijzenoerwoud op het balkon. Gek genoeg zijn er twee soorten radijzen. De lange, dikke jongens die half boven de grond ... lees verder...

Rungis

Dozen. Denk ik aan Rungis, dan denk ik aan dozen. Witte dozen, bruine dozen. Van piepschuim, karton of spaanhout. Dozen met vis, met oesters, met kippen, met foie gras, met kwarteltjes. En mannen in witte jassen. Hallen vol dozen met daaromheen mannen in witte jassen. Behalve bij de vleesafdeling. ... lees verder...

Kookprogramma Smaken verschillen

Laat ik beginnen te zeggen dat het natuurlijk een loffelijke ontwikkeling is dat er nu ineens allemaal kookprogramma's op de vaderlandse treurbuis zijn. Elke poging om de landgenoten achter de pannen te krijgen is meegenomen. Maar dat wil niet zeggen dat het altijd boeiende of liefdevolle televisie ... lees verder...

Nieuw kookprogramma met Mathijs Vrieze

De Nederlandse televisiemakers hebben ineens zowaar de smaak te pakken. Vanmiddag begint er alweer een nieuw kookprogramma van eigen bodem, dit keer met Eten & Daten-kok Mathijs Vrieze. Puur Smaak, heet het programma. Naar verluidt ‘een eigentijds kookmagazine over het goede leven waarbij ... lees verder...

Vlaflip

In de serie ‘vaderlands glorie' vandaag aandacht voor een dessertklassieker: de vlaflip. Volgens Van Dale een ‘vloeibare spijs die bestaat uit yoghurt, vla en limonade, geserveerd in een glas, m.n. als toetje.' Dit behoeft enige specificatie: de echte is met witte yoghurt, gele vla en rode ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 466
  • Pagina 467
  • Pagina 468
  • Pagina 469
  • Pagina 470
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN