Recente berichten
Surinaams kookboek Mavis kookt
Het grote nadeel van het schrijven van een nieuw eigen kookboek is dat allerlei andere leuke, nuttige, zinvolle danwel dringende zaken wat ondergestoft raken. Neem nou het Surinaamse kookboek Mavis kookt van Mavis Hofwijk. Precies een maand geleden alweer werd dat ten doop gehouden. Dat weet ik weer ... lees verder...
Kabeljauwfilet met pesto en kerstomaatjes
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de oven: 15 minuten Dit is een supermakkelijk en gezond visgerecht uit de oven, geurig dankzij de pesto, fleurig dankzij de tomaatjes. Door de tomaatjes even heel rustig voor te bakken, wordt de smaak nog intenser. Nodig: 600 g kabeljauwfilet (of ... lees verder...
Eierwekker
Goed nieuws! Ze zijn er weer! De eierwekkers van Albert Heijn! Dat moet ik wellicht even toelichten. Ik hou erg van zelfredzame gerechten. Dingen die geheel zelfstandig in de oven hun gang gaan terwijl ik me aan iets dringenders wijd zoals de krant lezen, Masterchef kijken, bellen met mijn moeder ... lees verder...
Recipe for Success
Wie heeft er stiekem niet ooit gedroomd van een eigen restaurantje? Liefst in een idyllisch Zuid-Frans dorpje natuurlijk. Vooral als het hier maar niet wil zomeren, de beloofde promotie wéér niet doorging en de kat zojuist van huis is weggelopen. Op de BBC hebben ze nu het programma Recipe for ... lees verder...
Nieuwe serie Great British Menu
Het is werkelijk niet te geloven. Hoe doen ze dat toch? De Engelsen hebben op het moment niet één, maar twee dagelijkse kookprogramma's die mij aan de buis kluisteren. Totaal verschillend, allebei verslavend leuk, goed gemaakt, pure culi-entertainment van het hoogste niveau. De ene met amateurkoks ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 469
- Pagina 470
- Pagina 471
- Pagina 472
- Pagina 473
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »