Recente berichten

Kersen: welke soorten zijn er?
Mijn supermarkt om de hoek heeft op dit moment kersen in de aanbieding. Je struikelt bijkans over de grote stapels plastic dozen. Maar in sommige dozen zitten rode kersen, in andere bijna zwarte. Duidelijk twee verschillende rassen dus, maar welke, dat staat er niet op. Eerder deze week was ik in ... lees verder...

Nintendo Cooking Guide
Nintendo, da's toch iets voor kinderen? Games, da's toch iets voor verstokte nerds? Je ziet het al, ondanks het dagelijks bijhouden van een website en dit weblog loop ik nog altijd hopeloos achter. Zojuist bracht Nintendo een speciaal soort kookprogramma op de markt. Voluit geheten: Cooking Guide: ... lees verder...

Kersenlunch met bouillon
Gisteren om deze tijd zat ik heerlijk midden tussen de kersen in een boomgaard. Ik dacht in de Betuwe (tja, bij fruitbomen denk ik automatisch aan de Betuwe), maar het bleek in de Kromme Rijnstreek. Kromme Rije, zeggen ze zelf. Organisator was het jubilerend tijdschrift Bouillon. Will en Anka ... lees verder...

Is er koffie na de dood?
Wat betreft leven na de dood, daar is nog geen eensluidend antwoord op gevonden, maar koffie na de dood is er wel. Meestal met cake. Begraafplaats Zorgvlied presenteerde gistermiddag een nieuw cateringconcept en liet ook maar meteen een boekje schrijven over eten en rouwen door Johannes van ... lees verder...

Kiprecept van Annet Malherbe
Dit recept komt uit het boek Kokende Vrouwen en is van de Indonesische moeder van Annet Malherbe. De ingrediëntenlijst begint al meteen onverbiddelijk: '2 kg kipvleugels, poten, drumsticks, maakt niet uit, maar GEEN KIPFILET!!' Ik ben zo vrij geweest de overige acht uitroeptekens achterwege te ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 477
- Pagina 478
- Pagina 479
- Pagina 480
- Pagina 481
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »