Recente berichten

De eerste Lambada’s zijn gesignaleerd
Enigszins tot mijn verbijstering had de groenteboer bakken Lambada's staan. Echte Lambada's? Is dat niet een tikkeltje aan de vroege kant, zelfs voor een vroeg aardbeienras als deze fruitige jongens? Volgens de groenteboer is er ook maar één kweker in heel Nederland die ze kan leveren. Dat ga ik ... lees verder...

Gek op wijn
Het productschap Wijn maakte vorige week bekend dat de gemiddelde wijnconsumptie het afgelopen jaar is gestegen naar 21,6 liter per persoon. En dat terwijl we in 1975 nog slechts de helft wegstouwden. 87% van de wijn wordt in de supermarkt gekocht. Met name door vrouwen, mannen gaan liever naar de ... lees verder...

Surinaams kookboek Mavis kookt
Het grote nadeel van het schrijven van een nieuw eigen kookboek is dat allerlei andere leuke, nuttige, zinvolle danwel dringende zaken wat ondergestoft raken. Neem nou het Surinaamse kookboek Mavis kookt van Mavis Hofwijk. Precies een maand geleden alweer werd dat ten doop gehouden. Dat weet ik weer ... lees verder...

Kabeljauwfilet met pesto en kerstomaatjes
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de oven: 15 minuten Dit is een supermakkelijk en gezond visgerecht uit de oven, geurig dankzij de pesto, fleurig dankzij de tomaatjes. Door de tomaatjes even heel rustig voor te bakken, wordt de smaak nog intenser. Nodig: 600 g kabeljauwfilet (of ... lees verder...

Eierwekker
Goed nieuws! Ze zijn er weer! De eierwekkers van Albert Heijn! Dat moet ik wellicht even toelichten. Ik hou erg van zelfredzame gerechten. Dingen die geheel zelfstandig in de oven hun gang gaan terwijl ik me aan iets dringenders wijd zoals de krant lezen, Masterchef kijken, bellen met mijn moeder ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 478
- Pagina 479
- Pagina 480
- Pagina 481
- Pagina 482
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 565
- Ga naar Volgende pagina »