• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

The Golden Spurtle

Een film over páp, serieus?! Jazeker, hij draait nu in de bioscoop en 'The Golden Spurtle' is een absolute aanrader. En dat terwijl ik je kan ... lees verder...

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Bonen SPECIAL

We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar ... lees verder...

Recente berichten

Crayfish

Nog zoiets waar je niet aan ontkomt op Anguilla, dat sprookjesachtig bestrandde eilandje in de Carribean, is crayfish. Het ziet eruit als een bescheiden kreeftje, maar dan zonder die enorme scharen. Wel met veel sprietige uiteinden, waar overigens niks eetbaars inzit, geloof me, ik heb het ... lees verder...

Mahi mahi

Op het Caraïbische eilandje Anguilla ontkom je niet aan mahi mahi's. Ze staan op menig menukaart, en als je geluk hebt, komt er net een vissersbootje aangevaren, zoals in mijn geval, zodat je de indrukwekkende beesten eens van dichtbij kunt bekijken. Thuis natuurlijk meteen opgezocht inAlan ... lees verder...

Kreeft eten op Anguilla

Ik moest er even tussenuit. Het nieuwe kookboek 2 was grotendeels af (nou ja, de recepten en fotografie dan) en de royalties van Koken met Karin kookboek 1 waren binnen. Een goed moment om de benen te nemen. Althans het vliegtuig. Een eiland met de naam ‘Paling' leek me een culinair verantwoorde ... lees verder...

Kookboek 2: the making of (8)

54 gerechten maken in 2 dagen, daar valt niet tegenop te eten. Ze moesten allemaal op de foto voor mijn kookboek, en hoewel de aanwezige hulptroepen (fotografe, kok, uitgever) allemaal een vorkje meeprikken, blijft de uiteindelijk berg overblijvend eten indrukwekkend. Kijk, en dan bewijst het ... lees verder...

Kookboek 2: the making of (7)

Met militaire precisie storten we ons op de fotografie voor mijn kookboek. Er ligt een stapel uitgeprinte recepten die chef Edgar en ik stuk voor stuk bereiden in de keuken, vervolgens kiezen we een bordje, schaaltje of pannetje uit en geven het geheel door aan fotografe Sacha, die ingeklemd tussen ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 484
  • Pagina 485
  • Pagina 486
  • Pagina 487
  • Pagina 488
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN