Recente berichten
Kookboek Fresh
Vanaf een onvervalst jaren-70-cover glimlacht de Nieuwzeelandse Annabel Langbein tussen de sperziebonen door. Dan heb ik het natuurlijk over haar nieuwste boek Fresh, een titel die kennelijk te moeilijk was om te vertalen. De ondertitel ‘Kook en proef de smaak van de seizoenen' geeft precies aan ... lees verder...
Nog beter koken met De Perfecte Kok
Als je eenmaal de perfecte kok bent, kun je dan nóg beter koken? Wel volgens auteur Marcus Polman. Voor zijn eerste boek ging hij langs allerhande bekende en minder bekende Nederlanders voor perfect bereide klassieke recepten, voor zijn nieuwe boek, Nog beter koken met De Perfecte Kok, ging hij ... lees verder...
Nieuwe hoge hakken in de keuken
Dames in de keuken zijn wezenlijk anders dan mannen in de keuken. Geen gepoeha met Japanse zalmfileermessen, kaviaarlolly's en moleculair stikstof, maar gewoon niet al te ingewikkelde recepten die je je vriendinnen danwel geliefde probleemloos kunt voorschotelen. Het vorige boek van Hoge hakken in ... lees verder...
Saus inkoken
Ik wilde bijna schrijven ‘Ik krijg de raarste vragen van lezers toegemaild'. Maar dat klopt niet, want vragen zijn natuurlijk nooit raar. Zoals deze van Eugenie: ‘Ik heb altijd moeite met iets te laten inkoken, moet dat op laag of juist op hoog vuur? Ook wil ik vragen of er op je site een recept ... lees verder...
Kookboek 100 recepten met de blikopener
Een béétje huisvrouw kan toveren met een blikje. En schaamt zich daar helemaal niet voor. Maar je hebt natuurlijk blikken en blikken. Anaïsa Bruchner schreef een leuk kookboekje geheel gewijd aan blikvoer: 100 recepten met de blikopener. En dan geen onzin à la ‘warm het blik bruine bonen op in zijn ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 487
- Pagina 488
- Pagina 489
- Pagina 490
- Pagina 491
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »