Recente berichten
Eten op aarde
Als Linda Roodenburg iets doet, doet ze het grondig. Na het in kaart brengen van 13 Rotterdamse eetculturen in het onvolprezen Rotterdams kookboek werd het nu tijd voor het grotere werk: de rest van de wereld. Eten op Aarde is de nogal allesomvattende titel van haar nieuwe boek. Een flinke pil van ... lees verder...
Aardbeiensoorten
Heb je wel eens onderop een doosje in de supermarkt gekeken? ‘Aardbeien Klasse I' staat er meestal op. Wat voor ras er ook in zit, de veiling maakt geen onderscheid, ‘Klasse I' is ‘Klasse I'. Vraag de eerstvolgende keer dat je een doosje koopt eens welke aardbei het eigenlijk is! En neem geen ... lees verder...
Pasta secca
Een boek dat eruitziet als een pak pasta: lang en smal. Pasta secca is helemaal gewijd aan droge pasta. Kennelijk werd het na de trend van versgemaakte-pasta-is-de-enige-echte tijd voor een lofzang op ‘gewone' droge pasta. De auteur is langs 7 verschillende Italiaanse koks gegaan om hun favoriete ... lees verder...
Salade met groene asperges, kip en blauwe kaas
(2 personen) Bereiden: 20 minuten Een fraai groen bord met knapperige sla, groene asperges en veel bieslook. De blauwe kaas zorgt voor wat pittig tegenwicht. En het fluwelig zacht gekookte eitje. Een heerlijke zomerse maaltijd, lekker met wat knapperig (Turks) brood erbij. Nodig: 1 little ... lees verder...
Tagliatelle frutti di mare
(4 personen) Bereiden: 15 minuten (+ eventuele ontdooitijd) Een heerlijke snelle maaltijd uit de zee die er bovendien erg feestelijk uitziet. In de diepvries vind je kant-en-klare gemengde zeevruchten, maar je kunt ook kijken wat de visboer heeft en daar een keuze uit maken. Neem liefst verse ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 501
- Pagina 502
- Pagina 503
- Pagina 504
- Pagina 505
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »