Recente berichten
Loempiaatjes met groente en garnalen
(8 stuks) / Optie: vegetarisch Bereiden: 35 minuten Deze doorzichtige Cambodjaanse loempiaatjes worden niet gefrituurd, maar opgerold in een natgemaakt stukje rijstpapier, waarna de fleurige groentevulling er mooi doorheen schijnt. Superslank, beeldschoon en ze dippen zo heerlijk weg in het ... lees verder...
Risotto met artisjok en zalm
(4 personen) Bereiden: 30 minuten Dit is een hele makkelijke risotto. De twee soorten zalm (zowel verse als gerookte) zorgen voor een subtiel accent. Lekker met artisjokharten en verse dille. Wel even roeren, maar dan heb je ook wat! Risotto over? Maak er morgen balletjes van, kijk maar op ... lees verder...
Mamma mag ik nog een spruitje
Kinderen en groente. Een lastige combi, waar menig wanhopige ouder over kan meepraten. Met als dieptepunt het alom gehate spruitje. Een boek met als titel Mamma, mag ik nog een spruitje? maakt dan ook nieuwsgierig. Helemaal als erbij staat ‘80 groentetrucs om kinderen gezonder te laten eten'. Een ... lees verder...
Wittebrood in Rode Wijn
Desiderius Erasmus Roterodamus, wie kent hem niet? Dit jaar is hij zelfs tot thema van de Boekenweek verheven met zijn beroemde Lof der Zotheid. Of was de originele titel wellicht Witlof der Zotheid? Erasmus blijkt namelijk – ondanks zijn broodmagere gestalte – een lekkerbek van formaat te zijn ... lees verder...
Snoekbaars
Een snoekbaars is heel iets anders dan een snoek. Waarom ‘ie dan zo heet? Joost mag het weten. Het is een van oorsprong Russische vis die in 1885 werd uitgezet in Duitsland, flink doorzwom en in 1889 voor het eerst in Nederland werd gesignaleerd. Eigenlijk hebben we er gewoon geen naam voor. In het ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 506
- Pagina 507
- Pagina 508
- Pagina 509
- Pagina 510
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »