Recente berichten

Perfecte biefstuk met jus
Vandaag, 17 maart, is het St. Patrick’s Day, dé Ierse nationale feestdag. Sinds jaar en dag organiseert het Ierse foodpromotiebureau in Nederland dan een feestje voor geselecteerde lekkerbekken rondom bekende Ierse specialiteiten als rundvlees, guiness en whiskey. Dit jaar vonden de festiviteiten ... lees verder...

Café noir
Ik hou niet van koffie, maar wél van café noir. U weet wel, die rechthoekige koekjes waar je het mokkabruine glazuur vanaf kunt likken. Zelfgemaakt nog veel lekkerder. Een onopvallende, kleine meneer in een koffiebarretje op het vliegveld van Milaan. Binnen tien minuten had hij het halve, zojuist ... lees verder...

Vega kijkje achter de schermen 6
We zijn er bijna, we zijn er bijna! Mijn boek is naar de drukker, dus vandaag het 6e en (voorlopig?) laatste deel van mijn kijkje achter de schermen. Eindelijk, eindelijk is mijn vegakookboek naar de drukker (zie hier een zie hier een filmpje van de drukker!). Of nee, wacht, eerst ging het nog ... lees verder...

Vega kijkje achter de schermen 5
Mijn vegakookboek is bijna klaar. Bijna. Want er zijn altijd nog laatste loodjes. Je leest erover in deel 5 van mijn kijkje achter de schermen. Ik kan niet tellen. Ik dacht een kookboek te hebben geschreven met 101 recepten, maar nu ik alles nog eens heel precies naloop, blijken het er zowaar 115 ... lees verder...

Vega kijkje achter de schermen 4
Je dacht dat ik al klaar was met dat nieuwe vegakookboek? Nou nee. We pakken de draad weer op met deel 4 van mijn kijkje achter de schermen: de vormgeving. De afgelopen weken was ik druk met het corrigeren van alle proeven. Nadat het manuscript af was en van alle kanten gecheckt en aangepast, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 49
- Pagina 50
- Pagina 51
- Pagina 52
- Pagina 53
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


