Recente berichten

Kookboek Amuse & voorgerecht
In de serie handzame vierkante boekjes van ‘ De nieuwe keuken' zijn weer twee nieuwe uitgaves verschenen. Om te beginnen Amuse & voorgerecht. Ha! Laten we eerlijk zijn, hoofdgerechten zijn in een restaurant vaak het minst interessant. Voorgerechten zijn over het algemeen veel inventiever, ... lees verder...

Superfood! Patty Harpenau over havermout
Havermout, aldus de firma Quaker, is dringend toe aan een nieuw imago. Havermout moet weer sexy worden. Derhalve werd Patty Harpenau (vroeger society schilderes, tegenwoordig zeer succesvol coach en auteur op het gebied van voeding en eetgedrag) ingeschakeld om daar een handje bij te helpen in de ... lees verder...

Vrouwenkookboek Hoge hakken in de keuken
Koken vrouwen anders dan mannen? Tegelijk met het mannenkookboek De perfecte kok verscheen ook het vrouwenkookboek Hoge hakken in de keuken. Het eerste opvallende verschil: de dames hebben 2x zoveel recepten verzameld, 66 tegen 33. Ceasar Salad hebben ze allebei maar het verschil is groot. En ... lees verder...

Mannenkookboek De perfecte kok
Koken mannen anders dan vrouwen? Volgens uitgeverij mo'media wel. Die bracht tegelijkertijd een mannen- en een vrouwenkookboek uit. Eerst maar eens de mannenversie: De perfecte kok. Het begon met een sappige, rode, flinke biefstuk. Mannending bij uitstek, nietwaar? Journalist Marcus Polman wilde ... lees verder...

Anja’s Brutsellog
Sinds enige tijd is het foodbloggersbestand uitgebreid met een blog met de curieuze naam Anja's Brutsellog. Even brutselen, eh, mailen, met Anja. Het begon allemaal met een aflevering van Villa Felderhof waarin Ronald Giphart bekende dat hij elke dag een dagboekfoto maakt van wat zijn vrouw gekookt ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 531
- Pagina 532
- Pagina 533
- Pagina 534
- Pagina 535
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »