Recente berichten
Gewokte biefreepjes met broccoli en koriander
( 2 personen) Bereiden: 15 minuten Marinadetijd: 15 minuten (of langer) Een makkelijk wokgerecht met biefreepjes die je eerst even laat marineren. De marinade en specerijen zorgen namelijk voor de lekkere zoet/pittige smaak, maar de hoeveelheden kun je rustig naar eigen wens aanpassen. Door ... lees verder...
Stamppotje raapsteeltjes-blauwe kaas
(4 personen) / kan vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 15 minuten Een stamppotje hoeft niet altijd winters te zijn. Deze met raapsteeltjes is bijvoorbeeld heel licht en lente-achtig. En bovendien prachtig frisgroen door de verse kruiden. Lekker vegetarisch, maar ook heerlijk met ... lees verder...
Stamppotje rauwe andijvie met saucijsjes
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten Een heerlijk winters stamppotje met rauwe andijvie. Makkelijker kan bijna niet. De truc: andijvie héél fijnsnijden voor een mooi subtiel resultaat. Met een lekker worstje van de slager erbij. Varieer ook eens met bijvoorbeeld ... lees verder...
Roodbaarsfilet met tapenade
(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de oven: 10 minuten Roodbaars is een vis met vrij stevig vlees en een fijne smaak. Dit makkelijke gerecht uit de oven is eenvoudig maar bijzonder lekker door de zelfgemaakte tapenade met veel tomaten. Wel de lekkerste gemarineerde zwarte olijven gebruiken ... lees verder...
Mosselen met witte wijn
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Denkend aan Bretagne zie ik terrassen vol moules-frites lunchende Fransen. Maar dat kan ook heel goed met Zeeuwse mosselen. Heel makkelijk om te maken, en het eet zo gezellig weg. Helemáál lekker met zelfgebakken patat . Nodig: 2 kilo schoongemaakte ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 533
- Pagina 534
- Pagina 535
- Pagina 536
- Pagina 537
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »