Recente berichten
Bietjessoep met zure room en pesto
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de pan: 10 minuten (+ 2 uur bietjes koken) Een prachtig dieprode soep met de subtiele toevoeging van wat karwijzaadjes, lekker met een 'eilandje' zure room en wat (zelfgemaakte) pesto. Je kunt dit recept maken met voorgekookte bietjes, maar ... lees verder...
Zelfgebakken patat
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Patat bakken is eigenlijk heel makkelijk, en je hebt er niet eens een friteuse voor nodig. Het belangrijkste is dat je de aardappels eerst voorbakt. En als je het helemaal makkelijk wil houden, hoef je ze niet eens te schillen. Zorg wel dat je vastkokende ... lees verder...
Oosterse broccoli
(4 personen) Bereiden: 10 minuten Broccoli anders dan anders. In een Oosters sausje met sesam, limoen, soja en gember. En een Spaans pepertje voor de pit. Het belangrijkste is dat je de broccoli niet tot moes kookt, maar lekker beetgaar. Nodig: 2 flinke stronken broccoli 2 el ... lees verder...
Guacamole
(1 bakje) Bereiden: 10 minuten Deze avocado-dipsaus maak je heel makkelijk zelf maar is vooral veel en veel lekkerder dan de kant-en-klare uit de winkel! Voor bij de tacochips, maar ook lekker met stokbrood of op toastjes. Nodig: 2 rijpe (!) avocado's 1 tomaat 1 limoen (of ½ citroen) 2 ... lees verder...
Broodschoteltje met boerenjongens
(4 personen) Bereiden: 5 minuten Wachttijd: 10 minuten In de oven: 20 minuten Een machtig lekker toetje op basis van wat simpele oude boterhammen. In de oven ontstaat een licht soufflé-effect, waardoor het er mooi uitziet. Ideaal na een lichte maaltijd van bijvoorbeeld soep of salade. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 534
- Pagina 535
- Pagina 536
- Pagina 537
- Pagina 538
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »