Recente berichten
Supersnel maïsbrood
(4 personen) Bereiden: 5 minuten In de oven: 35 minuten Dit cake-achtige broodje is supersnel klaar. Niet uitgebreid kneden, niet uren rijzen op een warme plek. Het is gewoon een kwestie van even alle ingrediënten door elkaar roeren en vervolgens kan het de oven in. Dampend warm het lekkerst! ... lees verder...
Pasteis de Belem
Een week geleden om deze tijd at ik in het Lisssabonse zonnetje het lekkerst denkbare gebakje: pasteis de Belem. Hmmmmm. De algemene naam is pasteis de nata (roomgebakjes) maar er is één bakkerij in Belem die ze al sinds 1837 het allerallerlekkerst maakt. Wat is er nou eigenlijk zo bijzonder aan een ... lees verder...
Jamie Olivers School Dinners
Het enfant terrible uit de Engelse keuken is weer terug, althans op de Nederlandse tv. Dit keer richt hij zich met zijn fantastisch te gekke gerechten op de Engelse schoolkantine's. Nemen Nederlandse kinderen een broodtrommeltje mee naar school (dat vervolgens al dan niet tussen de rhodondendrons ... lees verder...
Allerhande kookboek 1967
Via via kreeg ik een leuk boek uit 1967 in handen: het jubileumboek ter ere van 12,5 jaar Allerhande. De recepten en foto's geven een fijn ouderwets tijdsbeeld, met teksten die de moderne Opzij-vrouw onmiddellijk de gordijnen danwel de barricades injagen. ‘De meeste huisvrouwen weten echt wel ... lees verder...
Gezonde keuze-klavertje van Albert Heijn
Hoe ‘gezond' is een blik erwtensoep? Of een aluminium bakje vis onder een laagje onduidelijke smurrie (‘er is keuze uit drie smakelijke sauzen') dat je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven? Grootgrutter Albert Heijn is helemaal enthousiast over zijn nieuwste vinding: het gezonde ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 532
- Pagina 533
- Pagina 534
- Pagina 535
- Pagina 536
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »