Recente berichten
Vitello tonnato
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 1 uur Wachttijd: 1 uur (afkoelen) Haute cuisine italiano. Dit typische 'restaurant-voorgerecht' kun je ook makkelijk thuis maken. Zeer geschikt wanneer je gasten krijgt en eens echt feestelijk wilt uitpakken. Het is beslist niet ingewikkeld om te ... lees verder...
Salade met biefstuk, aardappel, aubergine
(4 personen) Bereiden: 35 minuten Deze bijzondere zomerse maaltijdsalade maak je op basis van allerlei verschillende soorten sla en kruiden ('mesclunsla'), die je even kort bakt (!) in de koekenpan. De garnering van biefstukreepjes, gebakken aardappels, aubergine en twee soorten tomaatjes ... lees verder...
Asperges met hollandaise-saus
(2 personen) / kan vegetarisch Bereiden: 30 minuten Niets heerlijkers dan in het voorjaar (mei/juni) genieten van asperges die smelten in de mond. Probeer eens deze echte klassieker met hollandaise-saus. Speciaal voor de bezitters van een keukenmachine of blender dit kan-niet-mislukken-recept. ... lees verder...
Groene aspergerisotto uit de oven
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de oven: 20+15 minuten Geurige smeuïge rijst uit de oven met frisgroene doperwtjes en asperges. Een risotto waarbij je niet hoeft te roeren, de oven doet al het werk! Het makkelijkst te maken in een lage wijde pan die ook in de oven kan. ... lees verder...
Romig paprikacappuccinosoepje
(6 personen) / kan vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de pan: 15 minuten Een schuimige oranje soep in een koffiekopje, erg zacht en licht zoetig van smaak. Ook leuk als tussengerecht bij een groot diner. Lekker makkelijk, want je maakt 'm op basis van ingemaakte geroosterde puntpaprika's. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 541
- Pagina 542
- Pagina 543
- Pagina 544
- Pagina 545
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »