• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Dienstmededeling

Dit wordt mijn laatste bericht van 2025, maar niet voordat ik iedereen hele fijne feestdagen en alvast een enorm lekker nieuw jaar heb gewenst! Zo. ... lees verder...

Podcast Zweet en Tranen

Ik ben te gast in Zweet en Tranen, de podcast waarin Sarrriel Taus in gesprek gaat met onverbeterlijke wereldverbeteraars. Of zoals hij het zelf zegt: ... lees verder...

Visterrine voor kerst

Door allerlei omstandigheden maakte ik dit jaar geen speciaal nieuw kerstmenu voor de krant, maar ik heb nog wel een heerlijk recept voor een ... lees verder...

Recente berichten

Thee van Mr Jones

In de hoofdstedelijke horeca duiken ze de laatste tijd ineens op: de mooie en erg lekkere theezakjes van het mysterieuze merk Mr Jones. Ze dragen namen als Hotel d'Amour en Stunning Sofia. Het blijkt een gloednieuwe onderneming van twee Amsterdamse vrienden, David en Roland. Het kost enige moeite om ... lees verder...

sperziebonen lam

Gestoofde sperziebonen met lamsvlees

(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de pan: 35 minuten Dit is een makkelijk gerecht, maar o zo lekker: kleingesneden sperziebonen met lamsvlees en een eitje. Je blijft ervan eten. Serveer dit stoofschoteltje in een soepbord, en dep de geurige tomatensaus op met wat Turks brood. Ook zeer ... lees verder...

Curtis Stone: Van starter tot ster

Ik moet bekennen dat ik eerlijkgezegd nog nooit van de beste man gehoord had, maar vanmiddag was hij in Amsterdam om de Nederlandse vertaling van zijn boek Van starter tot ster te promoten: Curtis Stone. Naar verluidt een ‘jonge (30) goodlooking Australische surfende sterkok', en hij ging ook nog ... lees verder...

Platte peterselie nieuws

Het platte peterselie offensief is nog maar nèt van start gegaan, of er komt al verheugend nieuws binnen. Onno Kleyn kreeg een telefoontje van Albert Heijn, categorymanager 'vers' Gé Happe, die vertelde dat over circa 6 weken de platte peterselie in de winkels ligt. Het kan zelfs nóg sneller: er ... lees verder...

El Bulli

Voor de echte liefhebbers onder ons is El Bulli een begrip. Dit Spaanse, pardon, Catalaanse restaurant wordt gerund door Ferran Adria, werelvermaard als de creatiefste chef uit de keukenhistorie. Zes maanden per jaar is het restaurant geopend, de andere helft van het jaar wordt er geëxperimenteerd ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 544
  • Pagina 545
  • Pagina 546
  • Pagina 547
  • Pagina 548
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 576
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 18,99Huidige prijs is: € 18,99.
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN