Recente berichten
Oranje citrussalade
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Marineren: minimaal 1 uur Dit is een heerlijk fris en fruitig einde van de maaltijd. Dankzij de verschillende oranje tinten van het citrusfruit vormt het een fraai plaatje. En ook nog eens heel snel klaar, waarna de marinade rustig z'n werk doet. Nodig: ... lees verder...
Charlotte met peer
(6 personen) Bereiden: 25 minuten Opstijven: minimaal 3 uur Een feestelijk toetje dat er indrukwekkend uitziet, vooral als je 'm serveert met een mooie strik erom heen, zoals het hoort volgens de traditie. Je hebt er een charlottevorm voor nodig, maar een bloempot werkt net zo goed! Zelfs nog ... lees verder...
Courgettepannenkoekjes met munt
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Vervang de klassieke aardappels en groenten eens door deze dikke sappige pannenkoekjes en je karbonaadje fleurt er helemaal van op. Eigenlijk is het een soort mini-courgette-rösti. Lekker fris door de verse kruiden en net een tikje pittig door de ... lees verder...
Citroenaardappels uit de oven
(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de oven: 45 minuten Knapperige aardappels uit de oven met de frisse smaak van citroen. Bijzonder geschikt bij vis. Je moet de aardappels even voorkoken, maar daarna doet de oven het werk. En je hebt niet snel te veel, want iedereen vindt ze ... lees verder...
Aardappelsalade met tuinkruiden
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Ja lecker, Kartoffelsalat! Een frisse lenteachtigee variant op de gewone gekookte aardappel. En zo doodsimpel om te maken. Neem de lekkerste aardappels die je kunt vinden (dat is nu niet moeilijk, de nieuwe oogst is binnen!) en die je niet hoeft te ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 551
- Pagina 552
- Pagina 553
- Pagina 554
- Ga naar Volgende pagina »