Recente berichten

Rabarber panna cotta
Panna cotta’s zijn puike puddinkjes, of je ze nu stort (altijd gedoe) of gewoon lekker uitlepelt. Deze zijn extra fris dankzij karnemelk en rabarber. Na jarenlange hypermarché-ervaring kan ik in elke Franse supermarkt blindelings boodschappen doen. Althans, dat dacht ik. Tot die keer dat ik, ... lees verder...

Daslooksoep
Hoera, het is weer daslooktijd! De wildplukkers slaan nu (bescheiden) hun slag. Wat doe je met daslook? Bijvoorbeeld dit heerlijke soepje maken. Naar keuze in twee uitvoeringen: elegant gepureerd of puur en een tikje boers. Hoe krijg je het als fietser in hemelsnaam voor elkaar om op een grijze ... lees verder...

Linzensalade met ricotta
Deze prille lentesalade met linzen en ovengeroosterde pastinaak, courgette, radijs én ricotta staat nog met één been in de winter, maar met het andere in het voorjaar. Een overgangsrecept, voor als het voorjaar toch nog een tikkie fris is. Er zijn natuurlijk talloos veel prachtliederen ... lees verder...

Zalm met zadenmix
Wat doe je als vogeltjes je liefdevol opgehangen vogelzaad niet blieven? Dan paneer je er lekker een knapperig stukje zalm mee voor in de oven, of je strooit het over je groente of broodje hummus. Zijn vogels eigenzinnig en kieskeurig, of gewoon langzaam van begrip? Bij mijn ouders in de tuin is ... lees verder...

Madeleines met rozenwater
Een karakteristiek Frans cakeje in schelpvorm, met een bult. Wie kent ze niet? Beroemd geworden dankzij Marcel Proust. De laatste tijd is dit recept mijn favoriet: met amandelmeel en een geurig vleugje rozenwater. Eigenlijk is het een onmogelijke opgave om binnen het bestek van deze rubriek iets ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 62
- Pagina 63
- Pagina 64
- Pagina 65
- Pagina 66
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


