Recente berichten

Asperges met radijs
Ja, ik hoor jullie wel mopperen. Het is alweer juni, over drie weken is het seizoen voorbij en waar blijft Karin met haar nieuwe aspergerecepten? Daarom deze week meteen een aantal aspergerecepten achter elkaar. Lekker heel anders dan anders. Om te beginnen asperges met radijs en ... lees verder...

Geflambeerde bananen
Wat doe je met een fles rum als je hem liever niet wilt opdrinken? Flamberen natuurlijk! In dit geval bananen, en voor het ultieme vakantie-thuisgevoel ook maar meteen bounty-ijs erbij van slechts 3 ingrediënten. W'rom zijn de b'na, zijn de b'na, zijn de b'na, zijn de b'na, zijn de b’na-ha-nen ... lees verder...

Opgedofte makreelsalade
Er zijn dagen dat de noeste thuiswerker om de haverklap onderbroken wordt door de voordeurbel: alwéér een pakje. Steevast gaat het dan om – doorgaans ongevraagde - culipost. Altijd weer een verrassing wat de voedingsmiddelenindustrie nu weer voor leuks heeft verzonnen. Van dolfijnvriendelijke ... lees verder...

Shepherd’s pie van kliekjes
Je kent mij, ik ben altijd bezig met kijken of dingen makkelijker, sneller en vooral lekkerder kunnen. En dat graag zonder alwéér boodschappen te hoeven doen. Dus dat je doet alsof je heel verantwoord en bewust bezig bent met de planeet enzo, terwijl je gewoon te lui bent om de deur uit te ... lees verder...

Pompoenrolletjes
Toeval bestaat niet. Tegelijkertijd verschijnen bij hetzelfde uitgeefhuis twee heel verschillende boeken over ruiken. Harold McGee is gerenommeerd Amerikaans auteur van twee eerdere lijvige werken over de technisch-wetenschappelijke kant van koken en eten. Fascinerende maar soms ook ietwat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 60
- Pagina 61
- Pagina 62
- Pagina 63
- Pagina 64
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


