Recente berichten

Komkommersoep met garnalen
In mijn culinaire reistocht kriskras door Nederland zijn we dit keer bij de Wadden beland. Daar valt voldoende lekkers te halen, maar ik beperk me tot die heerlijke kleine Hollandse garnaaltjes, dit keer als smaakmaker op een lekker knalgroen soepje. Ook al duurt de boot naar Texel maar een ... lees verder...

Lamsstoofpotje met rozemarijn
De afgelopen zomer reisde ik voor de krant (nu ja, in gedachten dan) door allerlei Nederlandse regio’s, waardoor ik me liet inspireren voor recepten. Vandaag aflevering 1, de Veluwe, met een lamsstoofschotel met rozemarijn, à la Veluwse pannegies, maar dan anders. Plotseling geritsel in het ... lees verder...

Huis in Frankrijk
Je moet geen huis kopen in Frankrijk, je moet vrienden hebben met een huis in Frankrijk. Dat roep ik al jaren. Maar ineens wilde ik toch graag een eigen boerderijtje. Een soms hilarische, soms dramatische zoektocht... Oma is zo te zien nét overleden, de familie is alvast begonnen met het verdelen ... lees verder...

Gamba’s met dipsaus
Inclusief twee maanden coronatussenpauze was ik de afgelopen tijd druk bezig om mijn Grote zonder pakjes & zakjes kookboek helemaal opnieuw te fotograferen. Want na tien jaar en 34 drukken is hij toe aan een nieuw jasje. Dezelfde recepten, maar een nieuwe titel, nieuwe vormgeving en nieuwe ... lees verder...

Venkel met doperwtencrème
Een verheugend bij-effect van de wereldwijde coronathuisblijfperiode is dat we meer zijn gaan koken. Hoezee natuurlijk, al bespeurde ik bij mezelf, fervent thuiskoker, juist een tegengestelde tendens. Al die noodgedwongen gesloten restaurants, het ging me aan het hart. In het kader van ‘support your ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 75
- Pagina 76
- Pagina 77
- Pagina 78
- Pagina 79
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


