Recente berichten

Franse podcast Smaakmakers
Het was al een grote eer om vorig jaar de allerallereerste gast te zijn in de podcast Smaakmakers van radiomaker Zegert van der Linde, maar nu werd ik zowaar weer teruggevraagd. Dit keer voor een uitgebreide Franse lunch en een goed gesprek aan mijn keukentafel over lekker eten in het algemeen, en ... lees verder...

Kersttoetjes
Mijn stelling is altijd: met kerst moet je iets maken waar je goed in bent en wat iedereen lekker vindt. Als je érgens geen zin in hebt met kerst, dan is het in gedoe en in dingen die mislukken. Maar dé truc om een kerstdiner sowieso onvergetelijk te maken is zorgen voor een goed toetje. Pardon, ... lees verder...

Kruidkoek met sukade
Jaren geleden deed ik het nog: boekhandelsbezoeken. Dus dat je in een boekwinkel achter een tafeltje zit met een stapel boeken van jezelf, in de hoop op een rij tot om de hoek. Op hordes kookboeklustige mensen die een vers behandtekend exemplaar blieven. Dat viel steevast tegen. Want het regende, of ... lees verder...

Frans kerstdiner
Loop je nog te dubben, qua kerstmenu maar weet je één ding zeker: beslist níet gourmetten? Dan is een Frans kerstdiner misschien een goed idee. Voor de gelukkige bezitters van mijn nieuwe Franse kookboek De makkelijke Franse keuken heb ik in het kader van de service naar de mensen toe een mooie ... lees verder...

Kerstgourmetten
Ik moest enorm lachen om een paginagrote advertentie over gourmetten: een joekel van een mossel én twee groene asperges én een mini-blindevink én twee olijvenrondjes én drie spiegeleitjes (kwarteleitjes, maar toch), en dat allemaal in één gourmetpannetje. Hoe krijg je het voor elkaar? Zelf ben ik ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 84
- Pagina 85
- Pagina 86
- Pagina 87
- Pagina 88
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


