De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

10 september 2007

Jamie Oliver’s chef

Het is alweer jaren geleden dat Jamie Oliver zijn restaurant annex opleidingstraject Fifteen begon met kansarme jongeren. Inmiddels gaat hij een stapje verder. Fifteen-studenten krijgen de kans om hun eigen restaurant te beginnen. En uiteraard hoort daar een televisieprogramma inclusief afvalrace bij. Morgenavond begint de vierdelige serie Jamie Oliver’s chef. Alle Fifteeners moesten hun ‘signature dish’ en ideeën over hun eigen restaurant presenteren, waarna Jamie er vier uitzocht voor het programma. Die vier worden vervolgens flink in het diepe gegooid waarbij het woord uitdaging een understatement van formaat is. Of om het in Jamie’s termente houden ‘a rollercoaster’. Want er komt nogal wat kijken bij het runnen van je eigen restaurant, met alleen goed kunnen koken ben je er nog lang niet. Inkoop, marketing, administratie, management… Hij laat ze ook maar meteen zijn eigen 31e verjaardagsfeestje organiseren, twee vliegen in één klap.

Jamie Oliver’s chef, 4 weken lang vanaf dinsdag 11 september 21.30 uur, RTL4, herhaling op woensdag op RTL8 om 20.30 uur

Heel iets anders, maar misschien vind je dit ook leuk?

De Verrassingschef

The Truth about Food

hummus

Bonenestafette: humus

Vorig bericht: « Kookfilm No Reservations
Volgend bericht: Troubleshooting met jam »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN