De coronacrisis heeft één aantoonbaar voordeel: iedereen is de afgelopen tijd meer gaan koken, hoezee. Ook merk ik dat vooral één van mijn kookboeken veel besteld wordt: Slim koken zonder pakjes & zakjes. Het ideale corona-kookboek. Want juist met dit boek maak je elke dag heerlijke gerechten van álles wat je in huis hebt.
Het boek gaat uit van 20 verschillende seizoensgroenten, die elk hun eigen hoofdstuk hebben gekregen. Wat kun je allemaal doen met een pompoen, of een bloemkool, of bietjes? Maar ook: wat doe je met die halve spitskool die overbleef van dat ene recept? En hoe kun je dat kliekje van gisteren transformeren tot een nieuw gerecht? Zo schotelt het boek je een oneindige voorraad mogelijkheden voor, van het ene recept rol je vanzelf in het andere.
Koken met een systeem, dat ik maar meteen de methode Koken met Karin heb genoemd. En wat is dat dan?
• Elke dag lekker eten
• Volop variëren met verse seizoensgroente
• Optimaal gebruikmaken van wat je in huis hebt
• Zo min mogelijk boodschappen doen
• Niks weggooien
• Uiteraard zónder pakjes of zakjes
Hij was zelfs even op, maar gelukkig zijn er zojuist weer verse dozen met boeken bij me bezorgd, dus hij is weer volop te bestellen. Uiteraard gesigneerd en voorzien van persoonlijke boodschap of illustratie naar keuze. Of steun je lokale boekhandel en koop/bestel hem daar, en zeg er dan meteen bij dat ze mijn boeken altijd op voorraad moeten hebben 😉
BOEKINFO:
Titel: Slim zónder pakjes & zakjes – de methode Koken met Karin
Auteur: Karin Luiten
Omvang: 256 pagina’s, gebonden, fullcolour
Prijs: € 24,99
ISBN 9789046824566
Reeds 25.000 exemplaren verkocht.
Let op: het boek bestaat in twee covers, met mij erop of geheel geïllustreerd. De inhoud van het boek is echter exact hetzelfde.
Bonus: in dit filmpje vertel ik in een notendop waar dit boek over gaat en waarom je het zou moeten hebben: